Нападателят на Ботев“ Тодор Неделев се е разделил с бомбата

...
Нападателят на Ботев“ Тодор Неделев се е разделил с бомбата
Коментари Харесай

Сватбата отпадна! Тодор Неделев скъса със скандалната бръмчалка Анита след изневяра

Нападателят на „ Ботев “ Тодор Неделев се е разделил с бомбата от Пловдив Анита Терзийска, за която възнамеряваше скоро да се ожени, разбра HotArena.

Причината за краха на връзката не е ясна, само че другари на двойката допускат, че става въпрос за невярност .  Красавицата изживява тежко случилото се и към този момент е изтрила фотосите си с Неделев във Facebook. Променила е и статуса си и в този момент към този момент е „ необвързана “.

Анита и Тошко бяха неразделни повече от година и намерено демонстрираха любовта си. Хора от другарската им среда издават, че са си пасвали като характери и в никакъв случай не са се карали. Дори се подигравали на Неделев, че е мъж под чехъл, защото за всичко слушал обичаната си, писа „ Галерия “.

Футболистът на „ Ботев “ (Пд) отхвърли две съществени предложения за трансфер – от Обединените арабски емирства и от Сърбия, като повода била, че Анита се чувствала прелестно в Пловдив и не желала да напуща града. Тръшкала се, че в случай че Тошко подпише контракт с задграничен клуб, той ще върви на тренировки, а тя ще стои по през целия ден сама в хотелската си стая, без да има с кого да обели една дума.

След като се отърва от Анита, нападателят отпразнува рождения си ден на 7 февруари в напълно мъжка компания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР