Нападателят на Ботев“ Тодор Неделев се е разделил с бомбата

Нападателят на Ботев“ Тодор Неделев се е разделил с бомбата ...

Сватбата отпадна! Тодор Неделев скъса със скандалната бръмчалка Анита след изневяра.


Нападателят на „Ботев“ Тодор Неделев се е разделил с бомбата от Пловдив Анита Терзийска, за която възнамеряваше скоро да се ожени, узна HotArena.

Причината за краха на връзката не е ясна, но приятели на двойката предполагат, че става въпрос за изневяра.  Красавицата изживява тежко случилото се и вече е изтрила снимките си с Неделев във Фейсбук. Променила е и статуса си и сега вече е „необвързана“.

Анита и Тошко бяха неразделни повече от година и открито демонстрираха любовта си. Хора от приятелската им среда издават, че са си пасвали като характери и никога не са се карали. Дори се подигравали на Неделев, че е мъж под чехъл, тъй като за всичко слушал любимата си, писа „Галерия“.

Футболистът на „Ботев“ (Пд) отказа две сериозни оферти за трансфер – от Обединените арабски емирства и от Сърбия, като причината била, че Анита се чувствала прекрасно в Пловдив и не искала да напуска града. Тръшкала се, че ако Тошко подпише договор с чуждестранен клуб, той ще ходи на тренировки, а тя ще стои по цял ден сама в хотелската си стая, без да има с кого да обели една дума.

След като се отърва от Анита, нападателят отпразнува рождения си ден на 7 февруари в изцяло мъжка компания.

Източник: hotarena.net