Нападателят на Бостън Бруинс Милан Лучич беше арестуван рано сутринта

...
Нападателят на Бостън Бруинс Милан Лучич беше арестуван рано сутринта
Коментари Харесай

Полицейски доклад разкрива подробности около ареста на Милан Лучич, обвинения в домашен тормоз

Нападателят на Бостън Бруинс Милан Лучич беше задържан рано сутринта в събота и упрекнат след хипотетичен домакински случай.

В понеделник, повече детайлности бяха разкрити, когато Франк Серавали от Daily Faceoff заяви, че „ в петък вечерта е направено позвъняване до 911, че Лучич се е опитал да задуши жена си Британи след вербален спор, за който се твърди, че е прераснал във физически. “

Лучич е надъхан да бъде е упрекнат във вторник по обвиняване в нахлуване и побой против член на фамилията.

Според копие от полицейския отчет, брачната половинка на Лучич, Британи, твърди, че Лучич също я дърпаше за косата, до момента в който служителите на реда, които реагираха на сцената, означиха " зачервяване в региона на гърдите на жертвата. " Според полицейския отчет, Британи сподели, че Лучич не може да откри мобилния си телефон, откакто се прибрал у дома и „ почнал да й крещи, искайки телефона му назад “.

Тя сподели на Лучич, че няма телефона му или знае къде е, съгласно отчета, и стартира да се отдалечава от Лучич, преди 35-годишният мъж да я сграбчи за косата и да я дръпне обратно.

Полицията добави, че нападателят на Бруинс наподобява е бил „ в нетрезво положение “, когато е отворил вратата при идването им в жилището. След като осведомиха Лучич за ареста му, служителите на реда видяха части стъкло на пода дружно със счупена лампа на нощното шкафче, до момента в който придружаваха ветерана от НХЛ до спалнята му, с цел да вземат облекла, преди да го отведат в сектора.

Бруинс в събота разгласи, че Лучич се отдръпва от НХЛ.

„ Милан си взема отпуск за неопределен срок от тима “, гласи изказването на Бруинс.

„ Организацията приема тези въпроси доста съществено и ще работи със семейство Лучич, с цел да даде всякаква поддръжка и помощ, от която може да се нуждаят. Засега няма да имаме повече коментар. "

Капитанът на Bruins Брад Марчанд също разяснява ареста на своя съотборник в часовете след случая:

„ Най-голямото нещо за нас е, че се грижим доста за фамилията им “, сподели Маршан пред кореспонденти в събота. „ Ние сме семейство тук, всички сме доста, доста, доста близки, тъй че явно сме доста загрижени и смутени за тях от това, през което минават. “

„ Имаме доста поддръжка за Британи [съпругата на Лучич] и децата и самия Лучич. Заради това почитание към тях, знаете ли, това ще е всичко към този момент ", добави той.

Лучич, който има беше отвън терена заради травма на глезена от 21 октомври, преподписа в Бостън за едногодишен контракт през предишния отвън сезона, откакто прекара първите осем години от кариерата си с Бруинс.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР