Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски коментира бъдещето си, както

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски коментира бъдещето си, както
Коментари Харесай

Левандовски успокои страстите след скандала с Байерн

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски разяснява бъдещето си, както и слуховете, че е мечтан от Реал Мадрид, а също по този начин и от двата манчестърски тима - Сити и Юнайтед. Той беше потърсен от електронното издание 11 Freunde, а и в Германия този въпрос се разисква не веднъж.

Левандовски ще се предлага на Реал Мадрид

"Всички знаят какъв брой бързо се случват измененията във футбола. Има футболисти, които в отговор на сходен въпрос споделят, че биха желали да завършат кариерата си в клуба, в който играят в дадения миг. Но в един миг този клуб им изрича признателност и споделя на играча, че той повече не им е необходим ", сподели Левандовски.

"За мен е доста значимо, че имам контракт с Байерн до 2021 година и аз, и моето семейство се усещаме в Мюнхен добре. Вече 10 години чувам спекулации за моето бъдеще, за мен самия. Отначало ми беше много мъчно да чета всеки ден нови неща, само че към този момент съм привикнал ", добави 29-годишният полски нападател.

Румениге гневен, заплаши смелчагата Левандовски

Наскоро се зародиха проблеми в връзките сред управлението на Байерн и Левандовски, откакто футболистът си разреши да разкритикува обществено трансферните каузи на своя клуб, което по никакъв начин не се хареса на президента Карл-Хайнц Румениге
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР