Нападателят на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, говори след победата

...
Нападателят на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, говори след победата
Коментари Харесай

Кейн: Невероятна победа в труден за нас сезон

Нападателят на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, приказва след успеха неговия отбор с 1:0 против тима на Арсенал в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига. Баварците продължиха напред след тъждество 2:2 в първия дуел и триумф в общия резултат с 3:2, а футболистът показа очакванията си той и неговите съотборници да стигнат до самия край на шампионата и успех в него.

“Невероятна победа. Беше сложен сезон за нас. Трябваше да се борим. Знаехме, че можем да създадем разликата с нашите почитатели вкъщи. Кимих вкара страховит гол. Да стигнем до полуфиналите е ужасно достижение за нас и можем да му се радваме. Казахме си на полувремето, че желаеме да вдигнем темпото, да бъдем нападателни. Имахме няколко удара отвън вратата и можехме да си улесним нещата, само че тези мачове постоянно са сложни и би трябвало да минем през тях. Ще се опитаме да спечелим Шампионската лига ”, сподели Кейн.

На полуфиналите Байерн има доста тежко предизвикателство в лицето на Реал Мадрид. “Кралете ” отстраниха сегашния притежател на трофея Манчестър Сити след драма с дузпи и ще опитат непременно да стигнат до нов край и рекортна 15 купа. Баварците обаче няма да се дадат елементарно, защото те ще играят измежду най-хубавите четири в шампионата за първи път от 2020 година и ще опитат да станат европейски първенци за седми път.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР