Нападателят на Атлетико (Мадрид) , който играе там под наем

...
Нападателят на Атлетико (Мадрид) , който играе там под наем
Коментари Харесай

Защо според Гризман Барселона се издъни в Шампионска лига?

Нападателят на Атлетико (Мадрид) , който играе там чартърен от , показа мнението си за неуспеха на каталунците в . Както е известно, отборът на Шави Ернандес загуби с 0:3 последния си мач в групата - против Байерн в Мюнхен, и отпадна от шампионата. Напролет " синьо-червените " ще играят в Лига Европа.
" Удивително е, тъй като Барселона постоянно е играла в Шампионска лига и е влизала в плейофите доста години поред. Много неща се трансформираха. Лео Меси напусна, а той беше доста значим за Барселона. След това треньорът беше заменен... Трябва да се прояви самообладание и да се даде заем на доверие на тези, които работят в клуба ", съобщи французинът за " Movistar ".
За самия Гризман нещата в Шампионска лига се развиват доста добре. Тимът му се класира за плейофите, а самият той оказа помощ с гол и асистенция в мача против Порто (3:1). Именно поради тези свои дейности нападателят е номиниран за най-хубав състезател на седмицата в Шампионска лига. Конкуренти са му Килиан Мбапе от ПСЖ, Арнаут Данджума от Виляреал и Жонатан Иконе от Лил.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР