Нападателят Карлос Тевес обяви, че ще приключи с футболната си

...
Нападателят Карлос Тевес обяви, че ще приключи с футболната си
Коментари Харесай

Тевес приключва с футбола през 2019-а година

Нападателят Карлос Тевес разгласи, че ще завърши с футболната си кариера през 2019-а година, когато изтича и договорът му с Бока Хуниорс. Тевес стартира втория си интервал през януари с Бока, откакто изкара преди този момент къс интервал в китайското състезание с екипа на Шанхай Шенхуа.

Според непотвърдена информация, в оня миг е бил най-високоплатеният футболист в света. Но след завръщането си в Бока е отбелязал едвам четири гола, което му е подсказало, че е време за завършек на кариерата.
Carlos Tevez set to retire in 2019 as ex-Manchester City and United striker admits he misses being 'protagonist' https://t.co/xNjtik2SL2 pic.twitter.com/Kzt6poIbyH
— MailOnline Sport (@MailSport) May 14, 2018

" Мисля, че когато другата година договорът ми изтече, ще се откажа. Друг път, когато ми изтече контракт, просто напущам клуба и диря нов. Но в този момент е друго, просто ще смъква фланелката за финален път, разгласи 34-годишният Тевес пред телевизия Канал 13. " Не желая да се откажа и незабавно да стана треньор или шеф. Искам време, с цел да се приготвя за тази нова роля на първо време, добави някогашният футболист на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР