Нападателят Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Тернана,

...
Нападателят Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Тернана,
Коментари Харесай

Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Тернана

Нападателят Андрей Гълъбинов може да продължи кариерата си в Тернана, в случай че обстановката с сегашния му тим Реджина се развие неприятно, оповестява calcioternano.

Клубът от Реджо ди Калабрия беше изваден от Серия Б и мястото му би трябвало да бъде заето от Бреша. Решението на Футболната федерация на Италия (FIGC) да извади Реджина езаради неизпълнени условия за лицензиране за идния сезон, едно от които е неплатен дълг в размер на 780 000 евро.

В момента обаче клубът апелира наказването си и чака мнение на Апелативния съд по спорта в Италия. Не е ясно дали въпросът няма да излезе и от границите на страната. Ако тимът не резервира професионалния си статут, то Бреша ще заеме тяхното място, а Гълъбинов евентуално ще се причисли към Тернана.

Клубът от Терни прояви интерес към Илия Несторовски, който към този момент е свободен сътрудник, както и към Андрей Гълъбинов. 34-годишният някогашен национал на България е благосъстоятелност на Реджина, която чака резултата от чуването пред съда.В идващите седмици ще стане явен и изхода от обжалването на клуба.
 Италианците не си поплюват: Изхвърлиха тима на Гълъбинов от Серия
Италианците не си поплюват: Изхвърлиха тима на Гълъбинов от Серия " Б "

Вижте каква е причината
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР