Нападателката на националния отбор на България по футбол Полина Ръсина

...
Нападателката на националния отбор на България по футбол Полина Ръсина
Коментари Харесай

Футболна националка получи предложение за брак на тренировка

Нападателката на националния тим на България по футбол Полина Ръсина евентуално в никакъв случай няма да не помни тренировката на националния стадион Васил Левски преди мача с Република Северна Македония от шампионата Лига на нациите. Преди заниманието тя получи предложение за брак от приятеля си – някогашният бранител на Миньор (Перник) Виктор Райчев.

Предложението, на което Полина Ръсина сподели “Да ”, провокира бурните аплодисменти на другите девойки от националния отбор. Веднага откакто Виктор й постави елегантния пръстен, футболистките и хората от щаба се събраха към нападателката и започнаха да я поздравяват и да валят пожелания и честитки.

Малко по-късно женският народен тим на България организира своята публична подготовка преди утрешния конфликт със Северна Македония в чудесно въодушевление.
България посреща Република Северна Македония в решителна среща от група С5 на шампионата Лига на нациите. При триумф българките ще усилят възможностите си да вземат участие в плейофите за нанагорнище в по-горна група. Косово е на върха в потока и към този момент си подсигурява директна промоция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР