НАП-Пловдив отново изпълни списъците си с обекти, хванати с нарушения

...
НАП-Пловдив отново изпълни списъците си с обекти, хванати с нарушения
Коментари Харесай

Данъчните в Пловдив удариха плувен комплекс „Младост”

НАП-Пловдив още веднъж извърши описите си с обекти, хванати с нарушавания по закона за налог добавена стойност. Агентите на приходната организация не престават с акциите си под тепетата, като фокусът им е ориентиран към заведения и магазини. И през последния регистриран интервал бяха регистрирани не дребен брой обекти, които по един или различен метод са направили нарушавания.

В „ черните” описи и тази седмица се следят разнородни компании, опериращи в Пловдив и района. Сред тях са такива стопанисващи сергии, магазини, сладкарница и даже плувен басейн.

Сред новите " клиенти " на данъчните е груминг салон „ Стефи”. Обектът се намира в село Първенец и е профилиран за специфичната грижа за домашни любимци. Студиото е посетено от данъчни, които са установили нередности, свързани с фискалното устройство. Служителите на приходната организация са съставили акт на компанията.

Под ударите на Национална агенция за приходите попадна и Община Пловдив. Служители на приходната организация са посетили плувен комплекс „ Младост”. Басейнът на улица „ Ясна поляна” се появи преди дни в уеб страницата на Национална агенция за приходите, откакто са открити нарушавания по Закона за налог добавена стойност. След законовия интервал ще стане ясно каква глоба ще понесе плувния комплекс, в тази ситуация Община Пловдив.

Сергия на улица „ Младежка” също попадна в „ черните списъци”. Дружеството „ НИЛЯЙ И ЧИЛЕКИ” ООД е глобено с санкция.

Акт е отнесла и управата на бърза закуска „ Лилия”. Обектът е посетен от Национална агенция за приходите, открити са нередности и е последвала глоба. Баничарницата се намира в Кючук Париж, на улица „ Пере Тошев”.

Акция на Национална агенция за приходите е имало и отвън Пловдив. Вулканизатор е ударен в село Куртово Конаре, а в Стамболийски – офис на улица „ Тракия”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР