Нани разкри как сър Алекс Фъргюсън се е отнасял мълчаливо

...
Нани разкри как сър Алекс Фъргюсън се е отнасял мълчаливо
Коментари Харесай

Нани разказва за неудобното каране на колата на сър Алекс Фъргюсън след скандалния инцидент с Райън Гигс

Нани разкри по какъв начин сър Алекс Фъргюсън се е отнасял безмълвно с него по време на неловко пътешестване с кола – откакто е пропуснал значима дузпа.

Райън Гигс беше назначен за реализатор на дузпи от Юнайтед през 2010 година, само че Нани се зае да извърши точния удар на Фулъм, който бе избавен от вратаря Дейвид Стокдейл. Пропускът видя Юнайтед да губи точки при тъждество 2-2, само че по-лошото беше за Нани след мача, когато влакът, който връщаше тима от Лондон, дойде в Макълсфийлд.

Фъргюсън се нуждаеше от асансьор от гарата и защото Нани живееше до него, той беше определен да откара раздразнения си началник до у дома – 20 минути път с кола, което се оказа неловко прекарване.

„ Онзи ден той ми беше толкоз сърдит! “ - напомни Нани. „ Но той избра да убие Гигс, тъй като имаше топката и беше най-опитният състезател на терена.

„ Но защото играех толкоз добре и завоювах дузпата, желаех да я вкарам. Гигс видя това и сподели „ да, вземи го “ – само че тогава пропуснах! Когато отидохме в съблекал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР