Намиращият се в безпрецедентна криза Левски допусна безпрецедентна загуба във

...
Намиращият се в безпрецедентна криза Левски допусна безпрецедентна загуба във
Коментари Харесай

"Левски" допусна историческо поражение на "Герена"

Намиращият се в невиждана рецесия " Левски " позволи невиждана загуба във футболното състезание на България. В мач от XV кръг на Ефбет лига 26-кратните първенци за първи път в историята изгубиха от " Арда " (Кърджали), освен това като домакини - 1:2 на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

" Сините " можеше и да се спасят отчасти от срама, откакто съумяха да изравнят резултата на 1:1 в 89-ата мин. с отдалечен шут на Паулиньо и добавка на Валери Божинов. Още при подновяването на играта от центъра обаче гостите проведоха светкавична офанзива и в последните секунди от постоянното време голмайсторът на отбора Иван Коконов прати топката в мрежата зад Николай Михайлов.

" Арда " поведе в 41-вата мин., когато след осъществяване на директен свободен удар се получи безредие в дребното наказателно поле и Матеус Леони вкара технично с пета. В обстановката четирима бранители в синьо и вратарят Михайлов не съумяха да противодействат на бразилския халф на кърджалии.

" Всяка загуба на " Левски " е тежка, изключително когато загубиш по този метод - разяснява треньорът на столичани Славиша Стоянович. - Трябва да се играе до последния съдийски сигнал. Наивно получихме втория гол, незабавно откакто бяхме вкарали нашия. Това беше огромна неточност. Знаете в каква обстановка сме. Нямам доста други възможности на някои позиции. Но няма да се извинявам. Нямаме доста време, тъй като на всеки три дни имаме мач. Трябва да бъдем умни. "

Колегата му отпред на " Арда " Николай Киров, несъмнено, беше удовлетворен от триумфа на " Герена ".

" Дисциплиниран дуел от наша страна - проучва той. - Едно от нещата е дисциплината в отбраната. И в офанзива вършим положителни неща. В последната минута изведохме човек самичък против вратаря с пас от центъра. Грешки постоянно се позволяват, значимото е, че показахме темперамент в последната минута. Има какво да се усъвършенства, дали ще успеем за идващия мач ще го покаже резултатът от него. Ние сме тим в развиване. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР