Намирането на упражнение, което наистина ви харесва да правите, може

...
Намирането на упражнение, което наистина ви харесва да правите, може
Коментари Харесай

Човек губи 11 стоуна за 11 месеца, след като се пристрасти към едно упражнение

Намирането на упражнение, което в действителност ви харесва да вършиме, може да промени живота ви - и това сигурно беше за Даниел Морис.

Бащата на две деца в миналото тежеше над 26 стоуна и се бореше да се оправя всеки ден – запъхтян се изкачваше по стълбите и „ очевидно се потеше “ в облеклата си. По-големият му размер имаше голямо въздействие върху психическото му здраве и самочувствие и той постоянно се усещаше „ обезпокоителен и депресиран “.

„ Чувствах се извънредно през множеството време. Бях без мирис, до момента в който вървях нагоре, постоянно се паникьосвах от очевидно изпотяване, когато влизах в лицей или учебно заведение, и даже се притеснявах дали мога да се побера на местата в класната стая “, сподели Даниел с тегло 26st 10lbs в университета. „ След това, несъмнено, имаше психическият аспект на това. Често бях обезпокоителен и депресиран.

„ Всеки път, когато отидох на ново място, виждах, че хората се отнасят към мен по друг метод – съвсем като че ли се усещаха трябваше да ме заобикалят на пръсти или въобще да ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР