Намирането на сродна душа може да се случи на всяка

...
Намирането на сродна душа може да се случи на всяка
Коментари Харесай

13 звезди, които казаха „Да“ за първи път след 40 и сега са безумно щастливи

Намирането на сродна душа може да се случи на всяка възраст. И никой не знае това по-добре от тези звезди, които са срещнали верния човек по-късно в живота. Докато някои от тях в никакъв случай не са считали да се обвързват, други просто отделиха време, с цел да намерят своя господин или госпожа.

1. Парис Хилтън

© parishilton / Instagram

Певицата и актрисата се омъжиха за бизнесмена Картър Реум, когато навърши 40, и е сигурна, че си е коствало чакането. „ Толкова съм горделив да заставам до теб като твоя брачна половинка. Имаше част от мен, която постоянно е чувствала, че би трябвало да потегли на това странствуване в живота сама, само че в този момент знам, че звездите просто се подреждат, с цел да се намерим още веднъж “, написа тя.

2. Синтия Никсън

© Bruce Glikas / FilmMagic / Getty Images, SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/EAST NEWS

Звездата от „ Сексът и градът “ имаше дългогодишна връзка с любовта си от гимназията Дани Мозес, до момента в който не срещна същинската си сродна душа, просветителната активистка Кристин Маринони. Актрисата беше на 46, когато двойката се ожени през 2012 година „ Никога преди не бях излизала с жена или даже не бях целувал жена или нещо сходно. Не беше нещо в мен, което чакаше да излезе нескрито. Беше като „ Това неоспоримо е моят човек. Как мога да оставя този човек да отмине? “ сподели тя.

3. Джери Сейнфелд

Andy Kropa/Invision/AP/East News, ANGELA WEISS/AFP/East News

Стендъп комикът беше на 40 години, когато се ожени за писателката и човеколюбец Джесика Сейнфелд. „ Всяка вечер за нас е вечер за среща. Просто обичаме да излизаме дружно и не е огромно събитие да отидем на ресторант. Нужна ни е единствено една и съща стая в която да бъдем дружно. Обичаме да сме в една и съща стая “, сподели той.

4. Гери Халиуел

© therealgerihalliwell / Instagram, © therealgerihalliwell / Instagram

Спайс Гърлата беше на 43, когато се омъжи за Крисчън Хорнър, шеф на тима на Ред Бул Рейсинг във Формула 1. Певицата призна, че незабавно е схванала, че ще се омъжи за Хорнър. „ Работата е там, че майка ми се разведе, тъй че това някак ме отблъсна от брака, в случай че би трябвало да съм почтена, и не бях срещнала никого, с който да считам, че е вярно да го направя. Но когато срещнах Крисчън, автоматизирано знаех и в действителност споделих на моя другарка, „ Мисля, че срещнах мъжа, за който желая да се омъжа “, показа тя. На 44-годишна възраст тя му роди наследник.

5. Джулиана Маргулис

Byron Purvis/AdMedia/SIPA/EAST NEWS, © juliannamargulies / Instagram

Актрисата, най-известна с ролята на Алиша Флорик в трагичния сериал „ Добрата брачна половинка “, чака 41 години, с цел да стане брачна половинка в действителния живот. Маргулис се омъжи за юриста Кийт Либертал през 2007 година и тя има вяра, че това е верният миг за нея да предприеме крачката. „ Чувствам се доста признателна, че имах смелостта да кажа „ не “, когато го направих, и да кажа „ да “, когато можех, че чаках да намеря вярната половинка и да имам това малко семейство. Има нещо в този интервал от живота ми, което усещам, че в никакъв случай няма да се усъвършенства “, сподели тя.

6. Винс Вон

Invision/Invision/East News, Marksman/ Snorlax / MEGA/Mega Agency/East News

Звездата от Четири Коледи беше на 40, когато се ожени за агентката по недвижими парцели Кайла Уебър. Вон призна, че след години на ергенство той най-сетне е подготвен да сътвори семейство. „ За първи път в действителност желая да имам деца “, показа той.

7. Ейми Адамс

AFP / East News, © amyadams / Instagram

Награждаваната актриса и нейният брачен партньор Лео Гало се ожениха, когато тя беше на 41 години. „ Винаги сме имали ангажимент един към различен, само че в този момент той е прикрепен към мен и в действителност мога да работя. Шегувам се. Истината е, че чувствам по-силно възприятие за семейство, по-голямо възприятие за неизменност, което е хубаво нещо за мен “, сподели звездата от Enchanted.

8. Джим Парсънс

Invision/Invision/East News, © therealjimparsons / Instagram

Актьорът, най-известен с ролята си на Шелдън Купър в ситкома „ Теория за Големия гърмеж “, и брачният партньор му Тод Спиуак бяха дружно съвсем 15 години, преди да решат да се омъжат. „ Просто не ни пукаше толкоз доста за действието. Това звучи студено ненапълно, само че най-после си помислих: „ Е, дано създадем празненство тогава за празника и ще продължим и ще легализираме това нещо “, „ А в действителност се оказа доста по-значимо сега за мен, в сравнение с предвиждах, и беше доста по-значимо за мен по-късно, в сравнение с в миналото съм очаквал “, продължи той.

9. Гуинет Полтроу

RCF / MEGA/Mega Agency / East News, © gwynethpaltrow / Instagram

Звездата от Glee потегли по олтара, когато беше на 46 години. Съпругът й, Брад Фалчук, беше съ-създател на сериала и двамата се срещнаха на снимачната площадка. Актрисата изясни, че преди да срещне брачна половинка си е имала 2 вида връзки. „ Една, в която непрекъснато преследвах и се пробвах да печеля някого, и една, в която бях отблъсната от потенциала на индивида за връзка – и тези връзки бяха доста краткотрайни. За първи път се усещам като във връзка на възрастен, която изисква несъмнено равнище на фамилиарност и връзка, на което не съм била държана преди “, показа тя.

10. Нийл Патрик Харис

© nph / Instagram, © nph / Instagram

Актьорът, притежател на награди „ Еми “ и „ Тони “, и брачният партньор му Дейвид Бъртка са дружно отдавна, само че най-сетне взеха решение да се омъжат през 2014 година, когато Харис беше на 41. „ Е, дружно сме повече от 7 години, тъй като не ни беше разрешено да се омъжим дълго време. Така че, мисля, че сме към 17 години дружно “, сподели звездата от „ Как се срещнах с майка ви “.

11. Джесика Частейн

POOL Reuters / Associated Press / East News

Джесика Частейн признава, че е доста скромна и не популяризира елементи за персоналния си живот. От предходните й връзки обществеността знае единствено за връзката й с режисьора Нед Бенсън. Но актрисата чака дълго време, с цел да се омъжи. Тя се венча за Джан Лука Паси де Препосуло през 2017 година, когато към този момент беше на 40 години. А година по-късно двойката роди първото си дете.

12. Кирстен Дънст

LISA O’CONNOR / AFP / East News

Преди да срещне Джеси Племънс, Кирстен Дънст няколко пъти се опита да построи връзки с някои от сътрудниците си. Тя излизаше с Джейк Гиленхал и Гарет Хедлунд, само че по този начин и не се стигна до брак. През 2016 година Дънст стартира спекулация със звездата от Фарго. Две години по-късно те се снабдиха с първото си дете. През 2021 година двойката стана родители на още едно бебе, а през 2022 година най-сетне се ожениха.

13. Ема Бънтън

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com, © emmaleebunton / Instagram

Ема Бънтън стартира да се среща с Джейд Джоунс през 1998 година Връзката на двойката обаче беше като влакче в увеселителен парк — те се събираха и по-късно се разделяха. Последният път, когато си дадоха още един късмет, беше през 2004 година и от този момент са дружно. През това време им се родиха две деца. Ема и Джейд не възнамеряваха да се женят: „ Нямаме потребност от женитба, с цел да оправдаем връзката си. “ Но с течение на времето отношението им към брака наподобява се промени. През 2021 година, на 45-годишна възраст, Бънтън се омъжи.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР