Намира се в затворения комплекс Делта Хил в пернишкото село

...
Намира се в затворения комплекс Делта Хил в пернишкото село
Коментари Харесай

Слави Трифонов с имение за милиони

Намира се в затворения комплекс „ Делта Хил ” в пернишкото село Кладница

Слави Трифонов има недвижима благосъстоятелност из цялата страна, закупени от компаниите му. Луксът, в който се къпе водещият, за първи път излиза на бял свят и то с финала на шоуто по Би Ти Ви.

Една от клюките е, че учиндолецът ще се посвети на харченето на милионите си, в случай че не се заеме с политика или с ново шоу. Още занапред шоуменът е почнал да разпродава някои от парцелите, които има.

Миналата седмица стана ясно, че той продава един от най-скъпите си жилища в София, който се намира в квартал „ Борово ” за 2,6 млн. лв.. Много скоро по-късно обаче обявата изчезна.

Жилището се разгръща на внушителните 438 квадрата и се разполага на цялостен етаж в тузарски комплекс. Апартаментът има личен асансьор, задвижван от чип, фитнес зала, джакузи за 6 индивида с панорамна панорама към Витоша.

В домът на Слави даже има бял, поръчков роял, макар че в него от дълго време никой не живее. Преди време там живееше Слави с неговата някогашна обичана - танцьорката Мартина Огнянова.

След раздялата им Дългия купи имение в затворения комплекс „ Делта Хил ” в пернишкото село Кладница за внушителните 5 милиона лв..

Просторната къща е разположена на 1200 квадрата застроена повърхност. Тя има личен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван със слънчеви акумулатори, написа „ Ретро ”.

Дворът е с внушителните 4 дка, барбекю, зелени площи с 3 беседки, доста дървета и редки растителни типове.

Последната му непристойно богата облага е неповторим джип „ Мерцедес “ G класа от новата трансформация 4х4. Всъдеходът е основан за арабските клиенти на флагмана на немското автомобилостроене, за който броил 500 хиляди лв..

Дългия е първият българин, който яхва високопроходимото возило, чиито предходни модели са желани от мафиоти и предприемачи с тъмна популярност.

През годините Слави Трифонов стана легендарен с парите, които хвърля за автомобилния си парк, който е много величествен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР