Намерихме решение за липсващите средства за ВиК инфраструктурата на София.

...
Намерихме решение за липсващите средства за ВиК инфраструктурата на София.
Коментари Харесай

Терзиев: МС одобри трансфер от 32,1 млн. лева за ВиК инфраструктурата на София

Намерихме решение за изчезналите средства за ВиК инфраструктурата на София. Кабинетът е одобрил с разпореждане спомагателен трансфер за целеви разноски в размер на 32 156 348 лева Също и 13 573 00 лева за разноски за защита на софийското метро за декември, за които също има дефицит в столичния бюджет. Това написа в профила си във Фейсбук кметът на София Васил Терзиев.

В обявата си Васил Терзиев благодари на министър-председателя Николай Денков, на министъра на финансите Асен Василев и на цялото държавно управление, че са показали „ мъдрост и ангажираност към жителите на София, за разлика от Столичния общински съвет “. Кметът показва признателност и към екипа си и всички ангажирани дирекции в общината за неуморната отборна работа. 

„ Едновременно с това съм компрометиран, че още веднъж страната би трябвало да избавя най-богатата община в България “, съобщи Терзиев. Според него въпреки всичко това е образец, че има по какъв начин общините и страната да работят в синхрон в интерес на жителите и за практическото разрешаване на техните ежедневни проблеми.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР