Намеренията ми са съвсем сериозни и утре в парламента ще

...
Намеренията ми са съвсем сериозни и утре в парламента ще
Коментари Харесай

Минеков лично ще призове ГЕРБ да напусне централата си

" Намеренията ми са напълно съществени и на следващия ден в Народното събрание ще чуете аргументите. Време е да се пристъпи към, защото от 2009г. са употребявани изцяло гратис. Партия ГЕРБ даже са си дали своят вот закон за това. Такова гратис прилагане няма на никое място другаде. "

Това съобщи пред БНР министърът на културата проф. Велислав Минеков. Той пресметна, че на процедура тази близо декар повърхност значат загуба от близо 6 милиона лв. за интервала за НДК .
ГЕРБ с флашмоб, раздават вестник " Труд " пред Министерството на културата (СНИМКИ)
Представители на ГЕРБ проведоха флашмоб пред Министерството на културата, с който показаха своята поддържа към вестник " Труд ", в чия...



Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

" Имало е една наклонност къде и по какъв начин всеки да се почувства добре във връзка с неплащането на каквито и да е средства. Нещата не са чак толкоз учудващи ".

Министърът още веднъж разяснява и:

" Дължимите суми от наемателя на пространствата, където се обитава вестник " Труд ", са били желани още по времето на Вежди Рашидов, по-късно от служебния министър Рашко Младенов, по-късно финансовият отдел във финансова дирекция е предложил на министър Боил Банов да подпише, с цел да си изиска загубите, само че той е отказал. Този път това се случи. Това са връзките, които Министерство на културата има с компанията на младия Блъсков " Южен кръст " ".
След думите на Минеков, че ще махне ГЕРБ от НДК: От партията на Борисов не знаят за желанията му
От ГЕРБ към този момент няма да разясняват думите на министъра на културата Велислав Минеков, който се закани, че в края на седмицата, ще започн...

Той посочи, че няма и контракт , който да слага връзките в състояние, че да бъде преотдавано помещението:

" Това е упоменато в подписания контракт с " Южен кръст ".



Снимка: БГНЕС.

По думите му е била спазена цялата правосъдна процедура, преди да се стигне до запечатването на публицистичните пространства на вестник " Труд ".
ГЕРБ желае изключително съвещание на Народното събрание поради вестник " Труд "
Парламентарната група на ГЕРБ–СДС предлага въпросът към нахлуването на полиция в редакцията на в. " Труд “ да бъде прегледан...

Договорът сред МК и компания " Южен кръст " е подписан през 2012 година, посочи той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР