Намерението на певицата Юлия Волкова от някогашния дует t.A.T.u да

...
Намерението на певицата Юлия Волкова от някогашния дует t.A.T.u да
Коментари Харесай

Юлия от t.A.T.u става депутат от партията на Путин

Намерението на певицата Юлия Волкова от тогавашния дует " t.A.T.u " да влезе в съветския парламент пристигна като изненада за нейните почитатели. Наскоро 36-годишната изпълнителката напълно ненадейно разгласи, че е решила да смени своето амплоа с видео, което показа в YouTube. В фрагментите тя показа, че има намерение да се кандидатира да съставлява ръководещата партия на Владимир Путин - " Единна Русия ", в град Иваново на предварителните парламентарни избори в страната, които ще се проведат през тази есен.



В клипа, прегледан над 32 хиляди пъти все още, брюнетката наподобява толкоз друго, че чак е неузнаваема. Очевидно през годините тя се е възползвала оптимално от услугите, които пластичната хирургия може да предложи на актуалната жена, заличавайки изцяло облика на това естествено красиво момиче, което всички си спомнят от шлагерите " Я сошла с мозъка " и " Нас не догонят ". Сега от тийнейджърката, която в миналото с лекост разтуптяваше мъжките сърца, не е останала и диря. За страдание, с помощта на огромното количество хиалурон в устните и силикон в гърдите, наред с тежкия грим на лицето, визията ѝ по-скоро се приближава до оня стандарт, което у нас простичко дефинираме с думата " чалга ".

Въпреки това, не може да се отхвърли, че по време на обръщението си Юлия е облечена със жанр. Тя е носи елегантна черна рокля, последваща извивките на тялото ѝ, комбинирана със снежнобяло делово сако, а външният ѝ тип се добавя от гальовен диамантен кръст и чифт обеци със същия драгоценен камък. В своята тирада изпълнителката споделя, че едно от желанията ѝ е да промени отношението на ръководещите към хората.

" Да, в предишното не съм се занимавала с това, само че както знаем, човек не се ражда политик - той се трансформира в подобен ", акцентира тя, след което подчертава върху наболелите проблеми в родината ѝ, измежду които попадат неналичието на задоволително работни места, корупцията, неприятната инфраструктура на страната и така нататък

Наред с всичко това, като че ли с цел да засвидетелства своите положителни и почтени планове, Волкова признава, че в предишното също е правила неточности и е натрупала грехове, въпреки да не прецизира тъкмо от какво естество са те.

Юлия е майка на две деца - Виктория и Самир. Дъщеря си ражда още през 2004 година, когато е на 19 година Това е времето, когато двете с дуетната ѝ половинка Лена вземат решение да изоставен своя продуцент Иван Шаповалов, създател на " t.A.T.u ". Тя забременява от Павел Сидоров, който е женен за друга жена, по тази причина връзката им се разпада преди още щерка им да навърши 1 година. През 2007 година тя дава живот на Самир - резултат от любовта ѝ с предприемача Парвиз Ясинов, който е и неин брачен партньор. Двамата подписват брак в Обединените арабски емирства и Юлия даже приема исляма. Три години след появяването на сина ѝ, обаче, тя се развежда с мъжа си и стартира връзка с различен мъж, за който се твърди, че има проблеми със закона.

През 2016 година тя призна, че четири години по-рано е била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза и по време на интервенцията за унищожаване на тумора е бил обиден ларингеален нерв, което за малко да я лиши напълно от гласа ѝ. Певицата описа, че по-късно се е подложила на още 2 интервенции в Германия, с цел да го възвърне, само че те се оказали безрезултатни. Затова през 2014 година си е направила трета в Сеул, която е подобрила положението му, само че не го е върнала към предходното му звучене.

Окончателният завършек на " t.A.T.u " настъпи през 2011 година, когато девойките пускат в формалния си уеб страница известие, че се разделят поради основали се посред им спорове и всяка от тях ще гради солова кариера. Така след 12 години взаимна работа, Юлия и Лена поемат по разнообразни пътища.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР