Намерението на обгрижвания повече от десетилетие от ГЕРБ спасител на

...
Намерението на обгрижвания повече от десетилетие от ГЕРБ спасител на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Narod.bg: ДБ цака „Спаси София“ с компромати?

Намерението на обгрижвания повече от десетилетие от ГЕРБ „ избавител на София “ Борис Бонев да влезе в огромната игра със своя партия и да се докопа до кметския пост в столицата, каквито са декларираните му планове, ще срещне отпор от непредвиден състезател.

Източник от десния бранш в Столичния общински съвет разкри единствено пред Narod.bg, че сякаш съдружната на „ Спаси Съофия “ десница „ Демократична България “ въобще не е удовлетворена от офертата да поддържа претендент, чиято кариера мина в изключителна непосредственост до ГЕРБ.

За да провалят и най-малкия късмет Борис Бонев да узурпира кметския пост, в скоро време се чака да бъдат осветлени интимни секрети на „ спасителя “ и негови връзки с мъже.

Реклама

Тихият спор сред Демократична България и „ Спаси София “ в действителност към този момент стартира – в обществените мрежи се стартират фотоси, на които четиримата значими в доскорошното Неправителствени организации, към този момент партия – Виктор Чаушев, Гергин Борисов, Андрей Зографски и самият Борис Бонев, са преплетени в любовни комбинации, които явно търпят рокади с течение на времето.
 Тепърва ще се осветлява „ мъжката дружба “ сред „ спасителите на София “
Според обявата Виктор Чаушев зарязал Гергин Борисов, който пък бил някогашен на Борис Бонев. Същевременно Андрей Зографски се възползвал от отворената интимна ниша и завъртял водача на „ Спаси София “.

Извън персоналната им независимост да вършат каквото си желаят сред чаршафите, най-фрапиращото е, че в Демократична България намерено се подиграват на своите петимни за власт „ сътрудници “ от новоизлюпената партия, приключи източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР