Намаленията продължават и ако този уикенд се чудите къде да

...
Намаленията продължават и ако този уикенд се чудите къде да
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 16 страхотни миди поли от летните разпродажби

Намаленията не престават и в случай че този уикенд се чудите къде да се скриете за малко от слънцето или дъжда, то един бърз из магазините или онлайн ще ви даде глътка прохлада, ще го направи и за стайлинга ви. Днес обаче сме се фокусирали върху полите и по-скоро тези в миди дължини, които най-ярко се открояват този сезон. Лесни са и за съчетание, тъй като някои модели се оферират с топ в същия цвят, материя или принт, до момента в който при други е задоволително да прибавим типичен, с цел да се откроят още повече.

Полите солей няма по какъв начин да не бъдат настоящи, тъй като от дълго време са се трансформирали в онази, без която не може нито един момичешки дрешник. Можете да избирате сред модели в принт или едноцветни и по-скоро в пастелните тонове.
 А държавното управление на Петков влезе в историята 1 юли 2022 | " За мен е чест да повеждам държавно управление, свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова. " Кирил Петков, 22 юни...
Повече избор обаче имате при вършиме модели, които се завърнаха измежду трендовете. При тях се колебаем сред едноцветните поли от сатен, които стоят извънредно изтънчено, даже и съчетани с чехли, и моделите с флорални принтове. Но какво и да изберете, няма да сбъркате!

Полите, които припомнят на парео за плажа, са огромният шлагер за лятото, като открихме няколко страхотни модела в красиви и свежи принтове, които могат да се носят и край брега на морето, и за разходки в града. Няма по какъв начин да минем и без пола вид „ крошет “ или плетената дантела, която придава на лятото обичания ни бохо изискан.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР