Налице е правен казус с мое участие в дружество от

...
Налице е правен казус с мое участие в дружество от
Коментари Харесай

Районен заместник-кмет в София подаде оставка

" Налице е юридически проблем с мое присъединяване в сдружение от 2016 година, което в никакъв случай не е правило активност, не е записано по Данък добавена стойност и е със статус замразено! Дали съм в нарушаване, или е налице неточност, ще се откри от надлежните органи ", разяснява Колев.

По думите му последните месеци са били извънредно предизвикателни за него. " Влязох в регион Илинден с желание за смяна на модела на работа и по тази причина съм подготвен да понеса следствията за позволения пропуск, в случай че се откри подобен ", отбелязва още той.

Междувременно и за опазване на професионализма и безпристрастното осъществяване на активността в региона, заместникът поема своята отговорност и се отдръпва от поста до привършване на всички инспекции.



Докато кметът на " Илинден " Емил Бранчевски отсъстваше по болест, Радослав Колев пое контрола над настоящите работи.

Едно от обвиняванията към кмета на региона от страна на жителите при митинга, който се организира на 2 февруари беше, че е абдикирал и е оставил общината на заместника си, напомня БНР.

Кметът Бранчевски удостовери, че е приел оставката на Колев, който набра известност с присъединяване си в риалитито " Фермата ".

Жители от региона се събират на митинг на 8 февруари следобяд, когато ще желаят оставката и на самия кмет на " Илинден ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР