Налаганите на Русия санкции вредят на Европа, а не на

...
Налаганите на Русия санкции вредят на Европа, а не на
Коментари Харесай

Нинова проговори за санкциите срещу Русия и тавана на цените

Налаганите на Русия наказания вредят на Европа, а не на Москва. Преговорите с " Газпром " би трябвало да бъдат възобновени и по опция да се възобновят доставките на газ по в този момент настоящия контракт. Тези позиции отбрани в изявление за НоваНюз водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Ние сме изрично срещу добива на шистов газ. Тези проби се вършат в Добруджа, житницата на България. Ако би трябвало да се създават наши персонални газови ресурси – има такива и те са в Черно море ", сподели Нинова.

Според нея във връзка с „ Газпром ” би трябвало да се възстановят диалозите по дипломатически път и по опция да се възстановят доставките по в този момент настоящия контракт. " Санкциите против Русия вредят на Европа, а не на Москва. Санкционираната страна не търпи вреди, най-малко съгласно написаното от „ Гардиън ” преди няколко дни. Увеличава се износът на нефт към Китай и Индия. Те ще се оправят, явно, тези наказания вредят повече на нас, на европейските страни ”, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разяснява и тавана на цената на синьото гориво, пожелан от Българска социалистическа партия. „ Смисълът на налагането на този таван беше да помогнем на бизнесите да преодолеят рецесията сцените, да спасим семействата от тежките зимни месеци. Това е добра европейска процедура. Такъв е образецът с Испания и Португалия, където ръководят леви партии. Ние считаме, че без лява партия в бъдещото ръководство, хората доста по-трудно ще преминат през рецесиите ”.

" Влизаме в тези избори от позицията на партия, която е управлявала, свършила е добра работа и е изпълнила част от обещанията, които е направила. Тоест хората могат да ни правят оценка по действителни резултати, а не по обещания ", уточни тя.

По думите ѝ съдружното държавно управление е развило доста добра и мощна обществена стратегия. „ Прави ми усещане, че всички партии от обединението се хвалят точно с това, което Българска социалистическа партия направи в обществената сфера. Критикуваха ни, че надали не сме си парцелирали министерствата. Социалната политика беше нашият бранш. И с помощта на Българска социалистическа партия се случи всичко това. И фактът, че всички сътрудници се хвалят с това, значи че сме си свършили добре работата ”, акцентира Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР