Наказание извади нападателя на Лудогорец - Игор Тиаго, за решаващия

...
Наказание извади нападателя на Лудогорец - Игор Тиаго, за решаващия
Коментари Харесай

Игор Тиаго изгоря за мача на “Тича”

Наказание извади нападателя на Лудогорец - Игор Тиаго, за решаващия мач за купата в последния кръг от efbet Лига против Черно море, предава вестник “Тема Спорт ”. Финалната борба е в утрешния 7 юни (сряда) и е във Варна на стадион “Тича ”, а Ивайло Петев няма да може да разчита на голмайстора си против “моряците ”. Причината е, че в дербито с Левски в предния кръг Тиаго получи деветия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде глобен за два дуела.

Играчът на “шампионите ” се докара по безразсъден метод до това състояние откакто смъкна тениската си при отбелязването на победния гол против “сините ”. Така той остави съотборниците си поради безогледно деяние с човек по-малко за най-важния мач от сезона, в който ще се обезсмислят всички победи на Лудогорец, в случай че не вземат цялостния комплект точки.

Междувременно играчът на “орлите ” е все по-близо до прехвърлянето си в белгийския Брюж и се счита, че новината ще бъде оповестена до часове. Така се оказва, че мача с Левски е бил финален за Тиаго с екипа на разградчани.

Очаква се Брюж да заплати 7.5 млн евро на Лудогорец за футболиста, като той ще получава годишна заплата от 1.2 млн евро, а договорът ще има отминалост от 4 години. Междувременно се чака, че бразилският клуб Крузейро също ще получи сериозна сума около прехвърлянето, тъй като южноамериканците към момента държат 25% от правата. Лудогорец водеше договаряния за откупуването и на тази част, като в този момент в Бразилия се твърди, че Крузейро ще прибере 5 млн леара, което се равнява на 940 хиляди евро.

В последна сметка Лудогорец ще бъде на изключително огромна облага даже при опцията да се раздели с към 1 млн евро при прехвърлянето, тъй като при идването му на стадион “Хювефарма Арена ” през зимата на 2022 година той струваше сред 600 и 700 евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР