Наистина няма такава държава! Няма по света държава, в която

...
Наистина няма такава държава! Няма по света държава, в която
Коментари Харесай

Каракачанов обвини българския народ, че кара пиян кола като Джамбазки!

Наистина няма такава страна! Няма по света страна, в която вицепремиер и боен министър узаконява пиянството, с цел да оневини подопечния си народен представител, заловен да кара пийнал. Даже и децата знаят, че 1.5 промила алкохол на полицейския дрегер са равни на най-малко две огромни ракии. И че кръвната проба, в случай че е взета под полицейски надзор до 40 минути след дрегера, ще покаже същите, в случай че не и повече промили.

Ала не по този начин мисли Каракачанов. Човекът, който заплати предплатено три милиарда лв. в брой за самолети на хартия, освен не може да счита промилите на мъртво пийнал водач, само че и буйно му адвокатства. И с цел да измие позора от вемереовския евродепутат, министърът вменява пиянството на всеки един от нас. В изявление за жълтокафяв уебсайт, чието име е нехигиенично да загатваме, министерстващата персона изръси това:

„ Който е почтен, да хвърли пръв камъка. Не утвърждавам обстоятелството да употребяваш алкохол и да караш, само че, за жалост, всички са го правили в някакъв интервал. На всекиго се е случвало сходно нещо… “

Този в действителност се е самозабравил! По кръчмарската му логичност всеки българин пие 200 грама концентрат и след две напитки кормува като изтрезнял лидер на МПС.

След такова умопомрачително пиянско признание подобен не трябва да припарва до волан и начаса би трябвало да се измете от кабинета на военния министър. Щото на следващия ден ще амнистира и пияни ракетчици, летци и танкисти.

Явно в премиерската бърлога в Банкя пиянството не е грях, а алкохолът се лее като минералната вода.

Народе, пий и карай на воля! Да живей България на три морета и две напитки!

Велизар Енчев
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР