Наистина не мога да повярвам, че това е краят!, Вие

...
Наистина не мога да повярвам, че това е краят!, Вие
Коментари Харесай

След финала на ''София - Ден и нощ'': Как реагираха звездите и феновете?

" Наистина не мога да допускам, че това е краят! ", " Вие ни бяхте като семейство, какво ще вършим без вас ", " Оставате в нашите сърце ". Такива са мненията след последния епизод на реалитито " София - Ден и Нощ ".

Феновете дори се чудят по какъв начин да убедят продуцентите на сериала, с цел да продължат фотосите на хитовата поредност. 

" БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце за тези невероятни 4 години ЗАЕДНО!!! Ние станахме едно семейство и имам вяра, че " София денонощно " остави незабравима диря в живота на всички ни!!! "

Виж още: След края на ''София - Ден и Нощ'': Какво се случва със звездите от сериала?

Това написа звездата от сериала Калина Кузманова. Като цяло множеството артисти от риалитито написаха по някоя дума около края му. 

" Научих толкоз доста от всички вас - продуцент, основен помощник, режисьори, сътрудници, почитатели, другари, че се превърнахте в мое второ семейство! Радвам се, че ми дадохте шанса и бях част от всичко това ", признателен е Адриан Зурков.

Бояна Генова показа няколко сторита с фрагменти на екипа на и зад екран от сериала. 

" Благодаря за тази опция! Завинаги този сериал ще бъде част от всички нас! Радвам се, че срещнах толкоз разнообразни хора и някои от тях през днешния ден самоуверено мога да нарека другари ", написа пък Елизабет, която изигра Михаела от сериала. 

" Благодарим ви извънредно доста,че ни допуснахте в домовете си и най-много толкоз надълбоко сърцата си!За това,че ни заобичахте същински,че всяка вечер заспивахте и се вълнувахте с прекарванията на обичаните си персонажи ", написа прочувствено Карина Николова. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР