Наистина ли Алекс и Дани се разделят, или и този

...
Наистина ли Алекс и Дани се разделят, или и този
Коментари Харесай

Петканови пак излъгали за развода? Ето го доказателството

Наистина ли Алекс и Дани се разделят, или и този път става дума за рекламен трик? Това се питат почитателите на двойката след последното им изказване, че пътищата им в любовта се разделят.

Семейство Петканови са известни с съмненията си, по отношение на фамилния им живот, само че като че ли обявата, с която публично оповестиха за развода си, изглеждаше напълно правдоподобна. Тогава те обявиха, че този път раздялата им е дефинитивна и прибавиха, че остават в положителни другарски връзки и ще поемат грижите за сина им Габриел по равно.

Но дали в действителност двамата са разграничени? Защото наподобява, че към момента споделят един покрив. А за това ги издават изявленията им в обществените мрежи, от които се вижда, че интериорът към Дани и Алекс е доста, доста добре прочут. И това несъмнено е тузарската им къща, която е до болежка разпознаваема за почитателите им.

И въпреки към този момент да не разгласяват фрагменти дружно, по всичко проличава, че към момента живеят на фамилни начала. Нито моделката, нито Лудия кореспондент разясняват дали към момента живеят дружно. Известно е, че при започване на 2021-ва двамата бяха на ръба на раздялата, защото Алекс поискала да си закупи личен апартамент и имали съществени разминавания във вижданията за фамилния бюджет. А за какво не престават да разделят един покрив освен това състояние? Вероятно следва продължение...

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР