Нахлуването на вестник Marion County Record от миналия август вече

...
Нахлуването на вестник Marion County Record от миналия август вече
Коментари Харесай

Най-неудобното изтичане на информация: Собственото видео на началника на полицията в Марион показва, че той не е годен да служи | Становище

Нахлуването на вестник Marion County Record от предишния август към този момент беше задоволително неприятно, само че в този момент се появиха доказателства, показващи дълбочината на тайното съглашение сред началника на полицията в града и локален ресторантьор, чиято персонална омраза с вестника провокира възмутително нахлуване против Първата корекция.

Новооткрито видео демонстрира по какъв начин в този момент някогашният началник на полицията в Марион Гидиън Коди се обажда на притежателя на ресторант Кари Нюъл, до момента в който кара сред подиуми, където той и чиновници под негово командване ровят файлове и изземване на компютри и мобилни телефони от притежателите на вестника, личния състав и заместник-кмета на града, Рут Хербел.

Видеото е записано инцидентно от личната телесна камера на Коди.

Необмисленото и евентуално противозаконните полицейски дейности против вестника привлякоха националното внимание и мнозина - в това число и аз - считат, че стресът от обстановката е съдействал за гибелта на 98-годишната съсобственичка на вестника, Джоан Майер, която припадна и умря в дома си ден по-късно полицията го атакува.

Mrs. Майер, която притежаваше вестника със сина си Ерик, ми сподели в деня на нападението, че това е „ тактичност на Хитлер “, обвиняване, което не е хвърлено с лека ръка от тези, които фактически са живели през онази ера.

видеото наподобява удостоверява слуховете, циркулиращи в Марион от месеци, че връзката сред Коуди и Нюъл е освен това от професионална асоциация.

Полицейските чиновници рядко, в случай че въобще се обаждат на цивилни жалбоподатели, с цел да ги осведомят за техните напредват, до момента в който извършват заповед за обиск. Във видеото от телекамерата Коди назовава Нюъл „ Скъпа “, което нормално не е методът, по който чиновниците на реда се обръщат към жителите, чиито наказателни тъжби наблюдават.

Близостта им беше демонстрирана по-рано, когато Коди изгони публицисти от Record, по искане на Нюел, от среща в кметството с локалния конгресмен, конгресмен Джейк ЛаТърнър. Срещата се организира в един от заведенията за хранене на Newell и включваше навалица от градски и окръжни чиновници.

В новооткритото видео Коуди несвоевременно споделя с Newell в детайли изложение на нападението във вестника - къде е бил, какво е направил, какво е споделил на хората и какво са споделили те на него.

Нюел сподели, че някой от хотела, където тя има един от заведенията за хранене си, й е споделил: „ Целият личен състав на вестника е на тротоара и цялото компютърно съоръжение напуща постройката. “

Небрежният отговор на Коди: „ Да, изненадващо по какъв начин работи, нали? “

Нюел: „ Уау, това беше бързо обслужване. “

Коуди, смеейки се: „ Да, и преди малко попаднах на Рут и хм, на Ерик, тъй че... “

Нюел: „ За бога. “

Коуди: „ Сега отивам към къщата на Ерик, само че първо би трябвало да спра и (неразбираемо). ”

„ Това ми дава позволение да ги взема “

След това той продължава да разказва изземването на електрониката на вестника и чиновниците: „ Опитах се да ги изтегля, тъй като Не се пробвам да преча на бизнеса им, само че не се получи, тъй че, по дяволите, това ми дава позволение да ги взема. Така че взех тези (от служители), които считам, че са отговорни. Взех доста такива и към този момент имам доста положителни доказателства. “

Той разказа и борбата си този ден с Деб Грувър, някогашен кореспондент на Eagle, работещ за Record когато беше атакуван.

„ Някой се опита да организира телефонно позвъняване пред мен, аз го дръпнах (телефона) от ръката й. Например, не правете това “, сподели той. След това добави иронично: „ Значи, пробвам се да бъда добър. “

Грувър е завел федерално дело, в което се твърди, че Коуди е нарушил правата й и като е сграбчил телефона й, е наранил наново пръста, който е бил преди този момент навехнат. Това е първото от предстоящите голям брой правосъдни каузи по отношение на нападението.

Можем умерено да приемем, че видеозаписът е инцидентен по две аргументи: 1) В началото на диалога Коди предизвестява Нюел, „ Не можем да пишем нищо “ един на различен и тя дава отговор „ Да, знам, разбирам “. И 2) Веднага откакто затвори, Коуди се записа на видео по какъв начин изтича в мъжката тоалетна в универсалния магазин на Casey.

Преди нападението Грувър и други чиновници на Record проверяваха Коуди и Нюел – Коди по обвиняванията, че е подал оставка като капитан на Канзас Сити, Мисури, полицията под облак от обвинявания в полово непозволено държание, и Нюел по въпроса дали дава отговор на изискванията за лиценз за ресторант за алкохол със случай на шофиране под влияние на нейното досие, неразрешено от 2008 година

Куцото опрощение за нападението беше, че вестникът може да е нахлул в персоналния живот на Нюел, като е влезнал в държавен уеб страница, с цел да удостовери, че тя няма шофьорска брошура. Дори и да беше правилно, верният курс щеше да бъде Нюел да заведе гражданско дело за вреди, а не нейният другар със значка да ограби нелегално офис на вестник от тяхно име.

На 16 авг. пет дни след нападението приканих градския съвет на Марион да уволни началника Коди, който наподобява е нарушил федерален закон, който пази публицистите от полицейски тактики като неговите - и за това, че е показал неправилно наличието на този закон в документално обществено изказване.

Коуди по-късно подаде оставка под напън.

Но този новооткрит видеоклип дава ясно доказателство за тайното съглашение на Коди и потреблението на цвета на полицейските управляващи, с цел да направи специфични услуги на своя специфичен другар.

>

Така че през днешния ден ще прикани комисията на Канзас по стандартите и образованието на чиновниците на мира да анулира документа на Коди като чиновник на реда.

Стига толкоз. Коди е показвал неведнъж посредством дейностите си, а в този момент и посредством личните си думи, за какво не е кадърен за работа в което и да е полицейско ръководство.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР