Награждаването се проведе на официална гала вечеря в х-л Милениум

...
Награждаването се проведе на официална гала вечеря в х-л Милениум
Коментари Харесай

Медицински Център Афродита награден от женските организации в България

Награждаването се организира на публична церемония вечеря в хотел Милениум, премията беше връчена от заместител министър на стопанската система господин Шотев.

Директор продажби за Южна България на Future Health и Медицински център Афродита – Фани Михайлова, получи Националната премия в категория опазване на здравето „ Бизнес напредък “ - най- огромен прогрес в увеличението на клиентите, церемонията се състоя на 24.03.2024г. в хотел Милениум..

Медицински Център Афродита е формален представител за последните 15 години на Future Health-най-голямата тъканна банка във Англия и една от най-големите в света. Компанията се смята за знак на качество в областта на стволовите кафези в международен мащаб. Тя е отличена и с премия - самопризнание от кралицата на Англия Елизабет II.

В момента Медицински Център Афродита е считан за един от най-големите регенеративни центрове на Балканите.

Клиниката има извънредни права да съставлява една от най-големите генетични лаборатории в Европа – Eurofince – Genoma.

Освен тъканно банкиране и генетика, Медицински център Афродита дава първокласна здравна грижа в областта на репродуктивната медицина. Според формалната статистика заявена във Фонд за асистирана репродукция към министерство на Здравеопазване, в Афродита % на успеваемост онлайн родени деца е над 42 % за последните години. Това подрежда клиниката измежду най- сполучливите в Европейки мащаб.

В момента МЦ Афродита е безспорен водач в съхранението на стволови кафези и пренатална диагностика. Клиниката се подрежда сред най-големите на Балканите, в областта на регенеративната медицина.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР