Наградите Златен глобус, тенденциите във връхните дрехи, съвети за лесно

...
Наградите Златен глобус, тенденциите във връхните дрехи, съвети за лесно
Коментари Харесай

Звезди-Мода-Здраве-Психология: Най-доброто от Miss Bloom

Наградите Златен глобус , трендовете във връхните облекла, препоръки за елементарно намаляване, вдъхновяващи звездни истории за превъзмогване на огромни провокации и намиране на пътя към щастието, както и хрумвания по какъв начин ти самата да си по-креативна… Направи си една вкусна гореща напитка и релаксирай съботно-неделно с преносимия компютър в скута и една очарователна доза Miss Bloom!

Разбира се, започваме със събитието на седмицата – премиите Златен глобус. Цялата седмица беше наситена със звездни страсти около церемонията. Ако не си съумяла да я гледаш, не се притеснявай – ние сме подбрали най-интересните моменти от нея като това кой каква премия е получил и кои са най-запомнящите се тоалети и прически.

Пренасяме се от аления килим на…ски пистата. Виж тук най-новите трендове в ски модата , с цел да намериш комфортни и красиви ски екипи и да си съвременна даже и в планината.

А какво яке да носиш, когато излизаш в града, с цел да си в крачка с трендовете в стрийт стила на забързаната градска жена? Парката се трансформира в обичана връхна дреха за зимата – на звездите в това число. Виж тук с какво можеш да я комбинираш.

Ето и вдъхновяващите и извънредно откровени истории на актрисите Дрю Баримор и Кристина Апългейт за това по какъв начин са преодолели компликациите в живота си до момента и какво ги прави щастливи през днешния ден.

И най-после виж кои храни имат пристрастяващ резултат и по тази причина колкото по-рано си докажеш, че имаш мощна воля и ги спреш, толкоз по-добре. Здравето и фигурата ти несъмнено ще ти бъдат признателни.

Ако сме те въодушевили с хрумвания по какъв начин да обновиш визията си и живота си, виж ето тук още няколко сладки, само че ефикасни идейки за това по какъв начин да разчупиш рамките на мисленето си и да бъдеш по-креативна.

Miss Bloom ти пожелава спокоен и ухилен уикенд!

Снимки: Profimedia

Виж още:
“Ако любовта можеше да мисли ”
Край с дългите нокти!
Първите в света овлажняващи дънки
100 неща показаха Йоанна и Лео

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР