Наградите „Грами“ за 62-ри път отличиха най-добрите в музиката за

...
Наградите „Грами“ за 62-ри път отличиха най-добрите в музиката за
Коментари Харесай

Изпълнения в памет на една легенда, вълнения и ексцентрична мода на наградите „Грами“ 2020

Наградите „ Грами “ за 62-ри път отличиха най-хубавите в музиката за миналата година, само че тазгодишното събитие беше помрачено поради новината за неочакваната гибел на баскетболната легенда Коби Брайънт и щерка му Джана .

Много от осъществяванията по време на церемонията бяха отдадени на фамилията на починалия състезател от NBA и останалите починали в злополуката с хеликоптер.

 Били Айлиш Getty

Големият победител на вечерта бе 18-годишната Били Айлиш , която си потегли с 4 златни грамофончета от най-важните категории : Най-добър нов актьор, Песен на годината, Запис на годината и Албум на годината за “When We Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Вечерта беше незабравима и за хип-хоп и R’n’B сензацията Lizzo, която завоюва три награди : Най-добро солово поп осъществяване, Най-добро обичайно R’n’B осъществяване и Най-добър градски актуален албум за “Cuz I Love You”.

 Били Айлиш Getty

Отсъствието на Лейди Гага на церемонията тази година не ѝ попречи да обогати сбирката си от награди „ Грами “ с още две . Песента от кино лентата „ Роди се звезда “ – “I’ll Never Love Again” стана Най-добра ария, написана за образна медия, а саундтракът към лентата победи в категорията за Най-добър саундтрак за образна медия.

Вижте блестящите посетители на церемонията в галерията тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР