Наградата за благотворителност и корпоративна социална отговорност спечели успешният световен

...
Наградата за благотворителност и корпоративна социална отговорност спечели успешният световен
Коментари Харесай

Гинес рекордът на „Краси” с награда „Златно сърце”

Наградата за щедрост и корпоративна обществена отговорност завоюва сполучливият международен връх на Фабрика за майонеза „ Краси ", който имаше и своето благотворително продължение.
Цялото количество майонеза, което взе участие в рекордното достижение бе дарено на
Дом за остарели хора-Русе, на съдружие " Надежда за заслужен живот " от Пловдив, Дом за пълнолетни лица с физически увреждания „ Милосърдие " и на столичния „ Социален патронаж ". Рекордът към този момент е вписан в „ Книгата за върховете на Гинес " и бе подложен в края на предходната 2019-та година, по случай 25-годишния празник на „ Краси ". На неповторимо събитие и пред многочислена аудитория, бе напълнена кофичка с майонеза, 1000 пъти по-голяма от истинската. Гигантската кофичка събра 221.4 кг майонеза. Рекордът, носи освен името на майонеза „ Краси ", само че е и достижение за България, споделиха от Гинес.
Над 10 години Фабрика за майонеза " Краси " подкрепя предварителната защита на общественото изключване на деца и възрастни с разнообразни увреждания като своя задача, която уверено следва. Компанията поддържа фестивала „ Светът е за всички ", както и Българската федерация по битка, Сдружението на хора с увреждания „ Надежда за заслужен живот " и Домашния обществен патронаж.
От името на компанията премията за „ Устойчиво развиване и иновация " одобри Даниела Авджиева, която означи, че:
„ Мисия, която си коства напъните е да оказваме помощ на тези, които имат потребност и в случай че всички отворим сърцата си за беззащитните ще създадем света едно по-добро място за всички нас. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР