Награда за най-добра облачна технология на годината на Construction Computing

...
Награда за най-добра облачна технология на годината на Construction Computing
Коментари Харесай

Облачно решение, разработвано от Немечек България, със световна награда

Награда за най-хубава облачна технология на годината на Construction Computing Awards в Лондон взе пакетът Vectorworks Cloud Services, който се създават от експерти на Немечек България в София.

Известни още като „ The Hammers “, Construction Computing Awards отличават технологиите, инструментите и решенията, които спомагат за реализиране на по-ефективни процеси по дизайн, градеж, поддръжка и преустрояване на разнообразни здания, жилищни центрове и строителни планове от всевъзможен мащаб. Те са едни от най-реномираните в своята сфера, което прави достижението на българските софтуерни експерти още по-значимо, акцентират от Немечек България.

 Vectorworks Cloud Services, разработвани от Немечек България, получиха международна премия

“Силата на облачните решения е в голяма помощ за продуктивността на дизайнерите, спестявайки им стотици часове годишно. Преди Cloud-а, включващите голям брой калкулации задания отнемаха часове, а от време на време даже дни. Такъв образец е основаването на фотореалистични изображения – споделя Любен Хаджипопов, Cloud Infrastructure Manager за екипа на Vectorworks в Немечек България, по отношение на резултата от работата на екипа. – Това предизвикваше големи забавяния в работата и продуктивността на проектантите, които се постановяваше да изчакват тези задания да бъдат приключени преди да продължат с осъществяването на идващите. Благодарение на облачните решения обаче, обработването им се прави по подобен метод, че оставя локалните машини свободни, с цел да може работата да продължи по проект. “

 Любен Хаджипопов

Същият екип в Немечек България беше виновен и за подобренията на облачните услуги, включени в новата версия на софтуера – Vectorworks 2018. Уеб порталът на Vectorworks Cloud Services също бе усъвършенстван, с цел да се реализира по-удобна организация на файловете, по-лесна инфраструктура за шерването им и опцията да се основават Web View и Virtual Reality в облака. Дизайнерите могат да основат 360 градусови рендери на 3D модели с функционалността за панорамни изгледи и след това да експортират файловете към Облака за предпазване. След това те получават линк, с помощта на който техните клиенти и сътрудници могат да прегледат основаната гледка на своя преносим компютър, компютър или всяко мобилно устройство.

„ Вземайки поради международните трендове, Vectorworks развива разнообразни нововъведения, с цел да добави облачните си услуги с благоприятни условия като добавена действителност и други принадлежности за съдействие. Целта е на потребителите на Vectorworks да се дават нови способи да поддържат връзка със своите клиенти по време на процеса на дизайн и градеж “, добавя още Хаджипопов.

Победителите бяха оповестени на 16 ноември. Списък с всички отличени можете да намерите тук.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР