Наглостта в нашия обществен живот става все по-ужасяваща и това

...
Наглостта в нашия обществен живот става все по-ужасяваща и това
Коментари Харесай

Сашо Диков: Гражданинът Бойчето казва, че знае коя е Мата Хари, а Прокуратурата питала ли го е?

Наглостта в нашия публичен живот става все по-ужасяваща и това ме кара да не понасям никого с сходно държание. Тъй като един от най-наглите случаи на проявено безсрамие и безочливост е точно мотива за това писмо. Затова го и написах - давам Ви елементарния факт. Гражданинът Бойчето споделя: ”Знам кой ми влезе в къщата, кой извърши закононарушението и кой ме насади ”. Прокуратурата стартира инспекция и споделя, че не са могли да схванат кой е направил закононарушението.
Това разяснява журналистът на телевизия " Евроком " в ефира на 7/8 ТВ.

" Нормално беше първо Съдебната система в своето известие, след няколкомесечно безмълвие да каже, че са попитали премиера, след неговите безапелационни изказвания пред немски вестник, че той знае коя е Мата Хари, единствено че той мълча като ремсист на разпит и нищо не сподели. Затова сме затруднени ние да кажем кой е снимал чекмеджетата и парите, единствено че няма такова нещо. Затова запитвам нашия добър общ прочут за какво мълчи и по кое време ще каже коя е Мата Хари ", добави той.

" Тук не става дума за жълтории, става дума за чекмеджето и пачките и за пищова, и за кюлчетата. Въпросите към премиера са два: за какво не споделя коя е Мата Хари и Прокуратурата питала ли го е коя Мата Хари ", добави той.

Диков спори със Слави Трифонов дали може да се в профил от властта ГЕРБ.

Журналистът изрече мнение, че без Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова ГЕРБ мъчно ще бъде свалена от власт. Слави Трифонов бе безапелационен, че няма да прави коалиция нито с ГЕРБ, нито с Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР