Наглостта на Евгения и Николай Баневи вече минава всякакви граници.

...
Наглостта на Евгения и Николай Баневи вече минава всякакви граници.
Коментари Харесай

Наглост! Вижте какво поиска арестуваната Евгения Банева

Наглостта на Евгения и Николай Баневи към този момент минава всевъзможни граници. След като зрелищно бяха арестувани в Ница по съмнение в данъчни закононарушения и заграбване, в този момент брачната половинка на скандалния предприемач поискала да излезе на независимост, предава Блиц. Банева е поискала да бъде освободена от ареста в Ница, тъй като нямало кой да се грижи за трите им деца. Съдът обаче е бил безсърдечен и я е оставил в ареста.

Тя и мъжът й очевидно не осъзнават какво ги чака като си дойдат в България поради дословното опоскване на завода " Полимери " и още куп закононарушения, в които ще бъдат упрекнати. В околните дни се чака да стартира процедура за изгонването на фамилията у нас.

Медията напомня, че съпрузите бяха арестувани от френската полиция по искане на нашите управляващи поради съмнения за данъчни закононарушения и заграбване. Разследването е за източване на цех " Полимери " в Девня, приватизиран от Банев през 1998 година

От 2010 година заводът не работи, от 2013 година е в неплатежоспособност, а през 2017 година е препродаден за 14,5 млн. лева Според обвиняването клиентите на " Полимери " превеждали парите не по сметките на сдружението, а по офшорни сметки на Баневи, изясни шефът на Спецпрокуратурата Иван Гешев методите на източването. Имало и случаи на взимане на пари от касата на " Полимери ".

В резиденцията им край София били открити документи за благосъстоятелност на офшорните компании, злато и скъпоценности " в потресаващи размери ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР