Нагледахме се на арести на министри, действащи или бивши, освен

...
Нагледахме се на арести на министри, действащи или бивши, освен
Коментари Харесай

Плевнелиев не иска парламентарна криза и вярва в уменията на Борисов

Нагледахме се на арести на министри, настоящи или някогашни , с изключение на пропагандната стойност на това, което се свършва, да гледаме всъщност, разяснява пред Българска национална телевизия президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев.

Според него ще е добре да се работи по различен метод, превантивно и дейно . Министърът несъмнено носи отговорност дотолкоз, доколкото работа на министъра е да отбрани публичния интерес .

Общественият интерес не е предпазен, когато един цялостен град остава без вода , само че би трябвало да се види и също кой по веригата е съдействал за бедственото състояние .

" Правителството би трябвало да извади своите заключения. Институциите като цяло са се провалили и е извънредно време да забележим целия размер - кой и за какво ". Важно рецесията да не прерасне в парламентарна рецесия, само че Плевнелиев не вижда предпоставки за това .

Правителството носи своята отговорнос т за всичко, което се е случило, прокуратурата има своите причини и всички би трябвало да се поучат и да не се позволяват повече занемареност .

Според него, " умеенето на премиера Борисов да работи бързо и превантивно ще му помогне и този път да не прерасне тази рецесия ".
 Адвокатът на Нено Димов не вижда учредения за задържането му
Адвокатът на Нено Димов не вижда учредения за задържането му

Тя добави. че самият той не схваща от равнищата за водите

Припомняме, на 9 януари 2020 година имаше спецакция в постройката на Министерство на околната среда и водите. Претърсен е и дома на екоминистър Нено Димов. Нено Димов бе задържан с мярка за задържане за 24 часа , след извършената през вчерашния ден интервенция на службите в Перник и в Министерство на околната среда и водите. От Министерството са конфискувани документи.

На 10 януари 2020 година, министър Димов подаде оставка .

Междувременно стана ясно, че сегашният районен министър Петя Аврамова не е разпитвана за водната рецесия в Перник.

Оставката на Димов, министър от квотата на патриотите в съдружното съглашение, значително е предизвестена , изключително откакто Борисов си спести коментара по тематиката, отклонявайки сбито отговора за времето след Коалиционен съвет.

Въпросът бе насочен и към вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов , който даже не откри за нужно да го разяснява след вчерашното " обществено ликвидиране " със задържането на Нено Димов.

Това е деветата оставка в държавното управление на Бойко Борисов 3 . Миналия месец бе заменен ръководителят на общественото министерство , като зам.-образователният министър Деница Сачева смени Бисер Петков.

През май месец 2019 година оставка подаде земеделският министър Румен Порожанов , около свадите с къщи за посетители, а нов-стар аграрни министър стана Десислава Танева. Малко преди този момент поради Апартаментгейт оставка подаде Цецка Цачева .

През 2018 година оставка подадоха Валери Симеонов като вицепремиер, министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът на превоза Ивайло Московски и министърът на районното развиване Николай Нанков , последният обаче остана зам.-министър.

Първи от държавното управление на Борисов 3 си отиде Петър Петров като здравен министър сменен от Кирил Ананиев.
 Още арести и оставки, само че не и предварителни избори чакат социолози
Още арести и оставки, само че не и предварителни избори чакат социолози

Министрите са върха на пирамидата, а върхът на пирамидата изгнива от долу
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР