Наемател на търговски обект на бул. 8-ми приморски полк 85

...
Наемател на търговски обект на бул. 8-ми приморски полк 85
Коментари Харесай

Наемател на магазин в центъра на Варна: Питейна вода се лее заради авария! Всички плащаме сметката, ВиК ги няма!

Наемател на търговски обект на бул. " 8-ми крайморски полк " 85 на Червения площад показа за Varna24.bg , че към този момент месец се бори със сериозен ВиК проблем в магазина си.

Човекът е пуснал тъжба до ВиК Варна с молба спешна група да се отзове на място, с цел да в профил казуса, който може да провокира съществено наводнение освен на неговия търговски обект, само че и в целия регион.

В момента търговецът е избавил ситуацията, като по съвет на частен занаятчия е приспособил тръба, която води течащата вода в огромна 10-литрова туба, която се цялостни за към 10 минути. 

" Цялата вода влиза през гипсокартона към стоката в магазина, това е скъпа техника, която може да бъде унищожена при едно наводняване. Изтичащата вода е обща и по-късно инкасаторът разпределя сметката върху всички като обща загуба ", споделиха стопаните на обекта. 

Извиканият на място занаятчия е сменил меката връзка вътре в обекта, само че чиновниците на ВиК би трябвало да спрат централно водоподаването от махленски кран, с цел да отстранят казуса. При по-силно налягане може водата да избие и да наводни освен магазина, а и близките обекти. 

Сигнал са подали и хазяите на комерсиалния обект, които живеят в чужбина, само че досега няма изпратен екип от водното сдружение. 

Хората се надяват казусът да бъде решен преди са се стигне до по-сериозни провали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР