Надзорният съвет на bTV Media Group назначи Боян Калчев за

...
Надзорният съвет на bTV Media Group назначи Боян Калчев за
Коментари Харесай

Боян Калчев е новият финансов директор на bTV

Надзорният съвет на bTV Media Group назначи Боян Калчев за финансов шеф (CFO). Той заема мястото на Тонислав Попов, който беше на тази позиция в продължение на пет години. Промяната във висшето управление на медийната компания влиза в действие от 1 април, оповестяват от там.

Това е завръщане в bTV за Калчев, който беше финансов шеф на групата и в интервала 2000 – 2014 година В промеждутъка сред двата си престоя в компанията той бе вицепрезидент на групата Fox International Channels (2014 – 2018 г.) и отговаряше за екипи от няколко страни в Централна и Източна Европа.

Много се веселя да поздравявам Боян още веднъж в екипа на bTV. Очаквам тази смяна да внесе нова сила и вероятности в нашите проекти, като в същото време ще обезпечи последователност и непоклатимост на бизнес интервенциите “, разяснява Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Той поздрави Тонислав Попов за работата му до момента и подсети, че той бе един от основните членове на екипа на компанията, който сполучливо преведе bTV през динамични събития. „ Бих желал да му благодаря за всеотдайността, като му пожелая триумф в бъдещите инициативи.

Като водеща медийна компания ние продължаваме да усилваме вложенията в линейно и цифрово наличие, като в същото време изпълняваме амбициозните си цели за даване на по-голямо многообразие от качествени артикули. Убеден съм, че това е още една стъпка към трансформирането на bTV и затвърждаването на мощните ѝ позиции на българския пазар “, добави Бартолайт.

В биографичната информация за Боян Калчев се показва, че е приключил е Американския университет в България със компетентност „ Бизнес администрация “. Има над 20 години експертиза в областта на финансите, корпоративното ръководство и бизнес връзките, като е заемал управителни позиции в български и интернационалните компании. Той има богат опит в медийния и развлекателния бизнес, като от 2006 година е основен финансов шеф на „ Нюз Корпорейшън “ за Източна Европа и взе участие в ръководството на телевизионни станции в разнообразни страни от Централна и Източна Европа.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР