Надзорният съвет е потърсил външен правен съвет, което показва, че

...
Надзорният съвет е потърсил външен правен съвет, което показва, че
Коментари Харесай

Новият главен изпълнителен директор на Ajax Алекс Крус е изправен пред уволнение заради предполагаема търговия с вътрешна информация

„ Надзорният съвет е потърсил външен юридически съвет, което демонстрира, че той евентуално е взел участие в търговия с вътрешна информация. Търговията с вътрешна информация е престъпно закононарушение “, споделиха от страна на Амстердам в изказване.

Майкъл ван Прааг, ръководител на надзорния съвет на клуба, добави: „ Ние сме надълбоко разтревожени, че това се случи в Аякс, защото е доста пагубно за клуба и всички, които го държат за тях. "

Г-н Крус стартира работа едвам предишния месец като непрекъснат заместител на някогашния изпълнителен шеф - и именит вратар - Едвин ван дер Сар.

Изображение: Холандската страна имаше разочароващ сезон. Снимка: AP

В изказване в LinkedIn господин Крус отхвърли да е направил нарушаване и сподели, че „ не може просто да одобри това решение на надзорния съвет. “

49-годишният мъж удостовери, че е купил акции малко преди този момент неговото предопределение - в допълнение към акциите, които към този момент притежаваше в клуба.

Г-н Крус добави: „ Мислех, че ще бъде позитивен знак да из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР