Надяваме се учебната година да започне присъствено. Присъствието в училище

...
Надяваме се учебната година да започне присъствено. Присъствието в училище
Коментари Харесай

Вълчев очаква новата учебна година да започне присъствено

Надяваме се образователната година да стартира присъствено . Присъствието в учебно заведение е незаменимо прекарване за децата в предучилищна възраст и за по-малките възпитаници. Електронното образование ще остане спешна опция. Това съобщи просветителният министър Красимир Вълчев пред публицисти.

Той увери, че има препоръчани промени в Закона за предучилищното и учебно обучение - при грипни ваканции, при други случаи, които не разрешават наличие в учебно заведение бързо да се превключва на образование в електронна среда.
 Онлайн образованието занижи качеството
Онлайн образованието занижи качеството

Двама някогашни министри, Тодор Танев и Владимир Атанасов

Надяваме се това да не се случи през идната образователна година . Много малко е да имаме догадка, при която всички да минат по едно и също време на образование в електронна среда. В детските градини се стремим да ограничим взаимоотношението сред групите и да се прекратява работата единствено на съответната група.

Ще предложим разнообразни организационни решения, това да се случва сред класовете е доста мъчно в учебно заведение - било поради междучасията, поради лавката и учебния стол, при започването едновременно. Експериментирахме с такива разновидности, те не водят до позитивни резултати, добави Вълчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР