Надяваме се, че в края на април ще се завърнем

...
Надяваме се, че в края на април ще се завърнем
Коментари Харесай

Крушчич: Бяхме във форма, но дойде коронавирусът

" Надяваме се, че в края на април ще се завърнем по терените ", разгласи треньорът на ЦСКА Милош Крушчич пред сръбското издание " Хотспорт ".

" Директорът ми бе на посетители доскоро. Имало е среща с федерацията, само че нищо съответно не е решено. Остават ни два мача, може и да няма плейофи, макар че нашето предпочитание бе нещата да се решат в тях. Задържахме чужденците, а в България рано взеха нужните ограничения. Не е елементарно да убиваш времето. Не можеш да следиш директно положението на играчите, а бяхме хванали верен темп. Записахме положителни резултати, успяхме да се изравним с два тима на второто място. Формата ни бе на равнище, само че тогава пристигна вирусът ", продължи той.

" С помощниците ми сме на хотел, където живеем, а играчите са по квартирите. Стоя в стаята си, а когато ми омръзне, обикалям към хотела. По улиците и парковете е неразрешено за разходки. И в Сърбия по-рано трябваше да вкарат такива ограничения, с цел да се върнем към живота като китайците ", сподели още Крушчич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР