Надявам се всички да са здрави до края на цялата

...
Надявам се всички да са здрави до края на цялата
Коментари Харесай

Ясен Петров: Наясно съм със състава, критиците да са живи и здрави

" Надявам се всички да са здрави до края на цялата акция, тъй като предстоят четири мача. Всичко сме избистрили към състава, нямам никакви съмнения ", разгласи селекционерът на националите по футбол Ясен Петров. Той да де конференция преди мача със Северна Македония на следващия ден. Двубоят е първи за нашите от новото издание на Лигата на нациите. Специалистът също по този начин съобщи, че приема рецензиите към отбора, само че желае да има и поддръжка към състава ни.

" Футболът е най-великата игра. Спорт, който радва доста хора. Ние гледаме на футбола само единствено като на игра. Трябва да има обич, а не ненавист. Аз не съм политик и няма да взимам отношение по тематиката сред България и Северна Мaкедония. Те считат, че са любимец - добре, само че ние също имаме своите причини. Ние не разделяме мачовете на значими и неважни. Най-важен постоянно е идващият. Респект към съперника, само че ние желаеме да победим. В Разград има превъзходна конюнктура, по тази причина, че ни обгрижват във всеки един миг, желая да благодаря на домакините ", съобщи селекционерът.

" На критиците им поисквам да са живи и здрави. Преминахме през доста сложни моменти и да се надяваме, че това ни е калило. Тези, който ни поддържа, да ни поддържат, който да ни подлага на критика, да ни подлага на критика ", сподели още Петров. /БГНЕС

На конференцията участва и един от водачите на тима Кирил Десподов.

" Националната фланелка постоянно тежи, само че всички знаем какъв брой е значимо да играем по допустимо най-хубавия метод и да оставаме сърцата си на терена. Всички сме наясно за утрешния мач, че ще е едно мощно дерби и по-умният в мача, уповавам се да сме ние и съм сигурен, че ще сме ние, ще завоюва. Най-важното е да играем със сърце, душа и ще вземем трите точки ", съобщи крилото.

" Мисля, че подмладяването е към този момент факт. Изиграхме много контроли и квалификации. Отборът мисля, че е подготвен и е време да качваме идната стълбичка и да търсим резултати. Дали ще има напрежение зависи от нас и какъв брой слушаме какво се приказва в профил и до каква степен това ще ни повлияе. Говорим си, че би трябвало да сме спокойни и да няма напрежение. Съгласен съм, че всички се концентрират единствено против Македония, само че ние имаме още 3 мача, които са доста значими. Надявам се да се изпълни стадионът и хората да ни поддържат, с цел да ги зарадваме с победа. Всички знаете за какви условия става въпрос тук. Няма какво да ги разясня тях ", добави той.

" Ако би трябвало да съм почтен, почти си починах. Но пък това е нашата специалност и знаем какво се желае от нас. Като цяло почивката не ме вълнува, вълнува ме да направя мощни мачове. Всички хора в България го заслужават и заслужават да бъдат зарадвани.

Зависи от кого са рецензиите. Ако са от футболни хора и схващат от футбол, го одобряваме. Аз мога доста да приказвам за критиците. Увереността в никакъв случай не би трябвало да пада, мога да кажа от името на тима, че сме уверени и най-важното е да играем със самочувствие ”, сподели още Десподов.
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР