„Надявам се повече хора да проявят разум и да заложат

...
„Надявам се повече хора да проявят разум и да заложат
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Да заложим на сигурното с БСП, №33

„ Надявам се повече хора да проявят разсъдък и да заложат на несъмнено с Българска социалистическа партия. Защото останалите партии, които се явяват преходни планове, са вид политическо мероприятие, които най-любезно ни бяха натресени от нашите стратегически сътрудници. Това са обединения от по няколко индивида, които чисто медийно попадат в пространството, само че не мисля, че това ще докара до нещо свястно, нито, че тези хора могат да ръководят страната. Това е несериозно ", разяснява по БСТВ претендентът за депутат от „ Българска социалистическа партия за България " от 24 МИР в София Страхил Ангелов.

„ Какъв е казусът да се преброят хартиените квитанции? Аз до момента не чух нито един сериозен мотив против това решение на ЦИК ", разяснява Ангелов във връзка дебата и решението на ЦИК да бъдат преброени хартиените изрезки от машинния избор след гласуването на 14 ноември, без да бъде отразяван резултатът в протоколите.

„ Даже тези - " почтените ", които на нагли ми наподобяват - те апелираха решението на ЦИК и в Административния съд. Защо? Ако всичко е наред и всички сме обърнали честно лице към този развой избирателен, не виждам за какво да има проблем. Не можем българската народна власт да я дадем в ръцете на „ Сиела норма ". Може да са положителни тези хора, може да са честни, може да имат най-хубави планове, само че може и да не е по този начин ", уточни Страхил Ангелов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР