Надявам се отида в България, да остана по-дълго и да

...
Надявам се отида в България, да остана по-дълго и да
Коментари Харесай

Моника Белучи: Искам да се свържа дълбоко с България

Надявам се отида в България, да остана по-дълго и да се свържа по-дълбоко със страната.

Това сподели филмовата звезда Моника Белучи пред Нова телвизия след премиерата на новия ѝ филм „ Момичето във фонтана ” на конофестивала в Торино. По време на влиятелния конгрес тя беше удостоена с премията, знак на фестивала, след което организира майсторски клас в Националния музей на киното в Торино.

„ Публиката е тази, която взема решение какво определение да ти даде и нормално то се разграничава от гледната точка на актьора. Аз съм актриса, влизам в роля, фотографирам даден филм, след което всичко е в ръцете на феновете. Те са тези, които взимат решение в какво си се трансформирал. Аз съм човек на изкуството ”, споделя Белучи.

През май тя беше в България, където снимаше филм. „ Искам да кажа на всички мои фенове, че в действителност прекарах доста добре в страната ви. Надявам се да се върна още веднъж и да остана по-дълго, с цел да се свържа по-дълбоко с България. София е толкоз хубав град. Благодарна съм за всичко, което ми се случи на това необикновено място, откровена съм - усещах се прелестно ”, показа актрисата.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР