Надявам се, че ударната вълна от въпроси на народните представители

...
Надявам се, че ударната вълна от въпроси на народните представители
Коментари Харесай

Премиерът: Депутатите ударно ни задават въпроси, дано така приемат и закони


„ Надявам се, че ударната вълна от въпроси на народните представители ви поддържа в добра форма. За 12 дни от активността на 48-ото Народно заседание по мои груби сметки са заложени към 70 въпроса към министрите от служебното държавно управление. (…) Разчитаме на същия порив и интензивност в същинската активност на нардодните представители като законотворци “.

С тези думи се обърна към министрите служебният министър председател Гълъб Донев при започване на съвещанието на държавното управление през днешния ден.

Той разгласи, че служебният кабинет ще одобри няколко законопроекта, измежду които са за корупцията измежду лица, заемащи висши обществени длъжности, за медиацията и за публичните поръчки.

„ Защо е значим за всички ни Законът за противопоставяне на корупцията измежду лица, заемащи висши обществени длъжности? Защото за противопоставяне на корупцията е мощната имунна система. на страната против порочните практики, които позволяват облагодетелстването на малко на брой за сметка на цялото общество “, съобщи Донев.

От думите му стана ясно, че кабинетът ще одобри промени в Закона за публичните поръчки, с които ще се забрани на изпълнителите да.

Правителството ще утвърди и спомагателни 20 млн. лева за погашение на еднократна помощ за отопление в размер на 400 лева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР