Надявам се, че с някои от колегите от ИТН ще

...
Надявам се, че с някои от колегите от ИТН ще
Коментари Харесай

Среднощен коалиционен съвет: Сигурното е, че ИТН няма да дойде

Надявам се, че с някои от сътрудниците от Има Такъв Народ ще продължим да работим, сподели депутатът от “Демократична България” Владислав Панев

На планувания за 8 юни, сряда вечерта съдружен съвет съдружните сътрудници трябваше да изглаждат несъгласията си за актуализацията на бюджета. Но след напускането на "Има подобен народ " и оповестеното отдръпване на техните министри дневният ред се промени.

По самопризнание на Корнелия Нинова ще бъде обсъждано търсене на болшинство в Народното събрание и по какъв начин се образува държавно управление на малцинството.

Информацията за осъществяване на съдружен съвет идва от Българска социалистическа партия и "Демократична България ", предава.

От пресцентъра на Министерски съвет настояват, че няма да има съдружен съвет.

Към 20 часа нито един от съдружните сътрудници не се появи пред медиите. Предполага се, че са влезнали през страничните входове.

Единственото несъмнено към този момент е, че Има Такъв Народ няма да взе участие.

“Частичната поддръжка е много рискова при гласуването на бюджета”. Това съобщи преди началото на Лидерския съвет депутатът от “Демократична България” Владислав Панев, предава.

“Какво става, когато гласуваме повече разноски от приходи”, попита той и добави, че бюджетът “е обект на доста съществени диалози в идващите дни”.

По думите му “има смисъл от път обратно за ИТН”, в случай че това би асъдействало за триумфа на страната. “Надявам се, че с някои от сътрудниците от Има Такъв Народ ще продължим да работим”, сподели още той.

Но разясни, че съдружните сътрудници преглеждат всевъзможни сюжети.

“Най-важното в случай че има държавно управление, то да бъде такова, че да реализира нужните промени в области, които са най- значими - като битка с високата инфлация, понижаване на бюрократични и регулаторни режими”, добави Панев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР