Надеждата е в упоритостта на Киев1. Фронтът има свои закони.

...
Надеждата е в упоритостта на Киев1. Фронтът има свои закони.
Коментари Харесай

Русия може да бъде склонявана за Минск-3

Надеждата е в упоритостта на Киев

1. Фронтът има свои закони. Войната има собствен личен ход. Различно е от вибрациите на зомбито. Обстановката на фронта е тежка. Разбирам, че нещата могат да се влошат в даден миг. Засега нашето нахлуване на север (Купянск) не облекчава ситуацията на юг (Запорожие). Единственият плюс е, че те пуснаха в деяние запас (9-ти и 10-ти корпус), разчитайки на триумф на кръстовището на Запорожие и Донбас.

2. Тръгнахме си от Старомайорское. Украинецът се изкуши да направи казан (до затварянето му оставаха 1,5 км). Но не направи. Ние контраатакувахме, отблъснахме ги. Врагът се провали във Времеевския перваз. Изкачва се под Бахмут. Андреевка, Клещеевка, Курдюмовка - тежки борби. Трябва да се оттеглим от там, където всичко бе реализирано с необикновен труд и загуби. Могат ли да отидат по-далеч? Да забележим.

3. Но на север ги смачкахме - постепенно, само че не е неприятно, пълзим всеки ден. Пълзим под Купянск, към този момент в далечните му покрайнини. Условно, в " покрайнините на Химки ", в случай че работим с мащабите на Москва. На две места пресякохме Оскол. Върви фронтова интервенция. До известна степен това е диверсионна маневра, само че в случай че върви добре, може да се трансформира в тактически триумф и още повече – в действен, в случай че се закрепим и подвключим част от армейския запас.

4. Тежко е в Донецкото направление. Много тежко. Трудно е да се чака нещо позитивно. Необходими са сили.

5. Надявам се на корейците - трябват снаряди. Там са от нашите калибри. Плюс това, те са напреднали в артилерийските системи, заради обстоятелството, че полуостровът е дребен, и с цел да покрият Сеул, те са създали нашите артилерийски системи, артилерия с висока акуратност и за контрабатарейна битка - тъкмо това, което ни би трябвало. Освен това КНДР има почтени ударни БПЛА. За угнетяване на системите за противовъздушна защита си е изцяло подобаваща.

6. Все още мисля, че на врага му остава август, може би половината септември, в случай че не завали по-рано. И те ще се опитат да склонят Русия към условния " Минск-3 ". Ще има доста изкушения - като вид сухопътен кулоар до Крим под интернационален надзор, по прилика с КВЖД. Може би те ще предложат Донецк и Луганск, като разменят териториите на Харков за същата Авдиевка, с цел да демилитаризират релативно тази зона. Но в подмяна на това на Русия ще бъде препоръчано да напусне... своята територия (!).

7. Цялата вяра е в упоритостта и даже инатчийството на нашите киевски " съперници ". Там няма никакви проблясъци разсъдък и това ще ни избави. Така че ще би трябвало да се довърши с военни средства започнатото, колкото и да не й се желае на по този начин наречената " Партия на мира ". Ала " Минск-3 " е рисков. А на карта е оцеляването на Русия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР