Надеждата е хубаво нещо, може би най-доброто от нещата, както

...
Надеждата е хубаво нещо, може би най-доброто от нещата, както
Коментари Харесай

Битката с рака на бившия шеф на Лутън и водеща на BBC, след като пропусна Уембли за животоспасяваща операция

Надеждата е хубаво нещо, може би най-хубавото от нещата, както Тим Робинс подсети на Морган Фрийман в Изкуплението Шоушенк.

‌И с Нова година на вратата, вярата извира постоянно в Лутън Таун, духовният дом на оптимизма в британския футбол. Докато се сбогува с тестовата 2023 година, някогашният ръководител на Hatters Ник Оуен може да вдигне тост за завършването на дългия нанагорнище на клуба си от мръсотията и копривата отвън лигата до пентхауса.

‌Той може да се учуди на безочливата смелост на мениджъра Роб Едуардс, възприеман от изпадането, който се кланя и прави реверанси пред никого във Висшата лига. И на първо място, телевизионният водещ на еднократна закуска е признателен за здравната просвета, която трансформира близката му среща с рака на простатата в благополучен завършек на умните пари.

Оуен, в този момент на 76 години, пропусна триумфа за промоцията на Хетърс на Уембли предишния май, тъй като се приготвяше за животоспасяваща интервенция 48 часа по-късно. Но той е разчувствуван, че Paddy Power,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР