Надежда Вишева е сочена за победителка в новия сезон на

...
Надежда Вишева е сочена за победителка в новия сезон на
Коментари Харесай

Запомнете тази блондинка, скоро цяла България ще говори за нея

Надежда Вишева е посочена за победителка в новия сезон на Ергенът

Макар новият сезон на „ Ергенът “ към момента да не е стартирал, името на победителката към този момент е ясно!. В медийните среди изтече информация кои са двете финалистки в риалити шоуто, както и коя е избраницата на милионера Александър Младенов, твърди Лупа.бг.

Победителката в " Ергенът 3 " се споделя Надежда Вишева. Тя е майка на 9-годишно момченце. Нани, както я назовават всички, освен е извънредно красива и без пластични корекции, само че и блеснала пред останалите участнички с разсъдък и гений в разнообразни области.

Според осведомени, на финала на шоуто Алек е трябвало да избира сред хубавиците Нани Вишева и Маги Томова. Спира се обаче на Надежда, в която бил мощно влюбен. Според източник на Lupa.bg, двамата и сега са дружно, макар че от продукцията упорстват да не се демонстрират на никое място дружно до излъчването на финалния епизод.

Освен че е художник, Надежда Вишева-Нани е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата. Блондинката се грижи извънредно добре за тялото си и наподобява безупречно. Обича да пътешества и да опитва с разнообразни рискови спортове. Именно разностранната й персона сграбчила милионера Алек, който си падал по завладяващи дами. Липсата на пластични корекции по лицето й дали спомагателен превес в избора на новия Ерген.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР