Надали ще загубите, ако се обзаложите с някого, че Kingdom

...
Надали ще загубите, ако се обзаложите с някого, че Kingdom
Коментари Харесай

Ново видео към Kingdom Come: Deliverance

Надали ще загубите, в случай че се обзаложите с някого, че Kingdom Come: Deliverance ще е една от игрите на 2018. Тя идва в отговор на фантазиите на всички почитатели на средновековния RPG род. Без приказните детайли обаче, като елфи, еднорози, дракони, гноми, върколаци и всичко това, което не се загатва в историческите документи от интервала. Играта наподобява фантастично, както образно, по този начин и като геймплей, механики и големите благоприятни условия да вършиме това, което желаете, по метода, по който го желаете. Представят ни го за следващ път в ново геймплей видео от Deep Silver.

Именно върху свободата на избора и до каква степен ловък сте в тактиката подчертават в горното видео. Може да се загубите в менютата, които показват значими ваши личностни характерности, умения и качества. От това какъв брой носите на пиянство до красноречието ви, опциите са безчет. Именно значимостта на това да говорите безапелационно е едно от значимите достолепия, които би трябвало да притежавате, което го виждаме в една от сцените тук. Мисията ви е да осъществите кражба от близкия палат, задоволителна сложна задача за съществено охраняваното имение. Първата спънка са кучетата – „системите за сигурност по това време“, както шеговито бива маркирано. Имате избор по какъв начин да постъпите. Да убиете животинчето? А не е ли по-добре да погледнете в инвентара си. Аха, ето едно парче месо и кучето към този момент е ваш приятел. Успявате с кражбата ненапълно, само че сте заловен от пазача. Какво ще извършите? Убийство, бягство? Не, степента на вашето сладкодумство е висока и това ви оттървава от затовора.

Играта излиза напълно скоро и съм уверен, че мнозина от вас нямат самообладание да я играят. Kingdom Come: Deliverance излиза за конзоли и лични компютри на 13.02.2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР