Над половин милион електронни фактури са изпратили компаниите от групата

...
Над половин милион електронни фактури са изпратили компаниите от групата
Коментари Харесай

Ръст от 10 % годишно на електронните фактури отчита ЕНЕРГО-ПРО

Над половин милион електронни фактури са изпратили фирмите от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна за интервала януари–август 2019, което значи, че средномесечно повече от 67 хиляди клиента получават безхартиени сметки за електричество. В съпоставяне със същия интервал от последните три години, компанията е осъществила растеж от 25 % или приблизително 10 % на годишна база. Изчислено е, че с цел да бъде създадена една хартиена фактура, формирана приблизително от една страница, в атмосферата се емитира към 50 гр. въглероден диоксид. Така за една година компанията, с помощта на клиентите си, предпочели нехартиен вид, съумява да спести на природата най-малко 37 тона от нездравословния газ и да „ избави “ близо 900 дървета.

По отношение на осъществяваните от клиентите заплащания, през миналата година безкасово са платени повече от 5,5 милиона сметки за електрическа сила и спомагателни услуги. Дружествата чакат позитивната наклонност в интерес на електронните интервенции да се резервира. За първите осем месеца на тази година с тези способи са заплатени близо 4 милиона месечни отговорности.

ЕНЕРГО-ПРО припомня на своите клиенти, че с изключение на извънредно значимите екологични изгоди, потреблението на електронните канали за приемане на данъчни документи и обслужване на разплащания е съвременен, комфортен и елементарен метод за изцяло ръководство на комуналните услуги.

Повече информация за предлаганите от компанията способи на заплащане можете да намерите на следните уеб страници:
https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Stopanski-klienti

https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР