Над по-голямата част от страната днес ще продължи да бъде

...
Над по-голямата част от страната днес ще продължи да бъде
Коментари Харесай

Казаха кога ще видим отново топло и слънце

Над по-голямата част от страната през днешния ден ще продължи да бъде облачно и мъгливо, като тук-там и ще преръмява. В околните часове в обособени региони се чака усъвършенстване на видимостта, само че за малко. Ще е съвсем безшумно, единствено в Източна България ще се появи слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в София - към 4, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

През нощта времето ще се задържи облачно, с мъгли. Възможни са и слаби превалявания. Минималните температури ще са от минус 1° до 4°, в София - към 1.

Утре, над Югозападна България, към и след обяд ще настъпи краткотрайно усъвършенстване на видимостта. Ще има слаби валежи от дъжд, на повече места в Източна България, а в североизточните региони дъждът ще се примесва със сняг. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони със слаб североизточен вятър. Максималните температури ще останат без основна смяна - в интервала от 3° до 8°.

В планините ще е най-вече облачно, като в следобедните часове ще има и краткотрайни понижения на облачността. На обособени места ще има слаби превалявания от сняг.

Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, с който ще прониква по-студен въздух и който ще намали температурите.

И във вторник времето ще се задържи без основна смяна - най-вече облачно и мъгливо. В сряда облачността ще се раздра, в обособени региони и ще намалее, само че преди обяд на изолирани места в Северна България е допустимо да превали. Дневните температури едва ще се покачат. А в четвъртък и петък стоплянето ще продължи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР